Logo-tees zijn deze zomer helemaal hot! Het is niet alleen gemakkelijk om aan te trekken, ze zijn tegenwoordig ook mega fashionable. Een T-shirt fashionable? Jawel! Hier zijn 5 manieren waarop je 1 T-shirt kan dragen (maar geen 5 dagen lang natuurlijk).

Knits

Tijdens deze frisse lenteochtenden is het enorm moeilijk om te kiezen wat je gaat aan doen. ‘S ochtends nog koud, maar straks wordt het wel echt warm. En op kantoor is het vaak ook om te smelten. Oplossing? Een T-shirt met knits erover! Lekker warm onderweg en gemakkelijk uit te trekken als het warmer wordt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Leather jacket

Ben jij een rockchic? Combineer je T-shirt dan met een leuk lederen vestje. Die heb je tegenwoordig in alle kleuren. Dus als zwart iets te doods is voor jou tijdens de Lente, kies dan voor een pastel blauw, roos of geel lederen jasje. Btw, ons nieuwe MATUVU logo T-shirt is helemaal perfect onder zo’n jasje.

 

 

 

 

 

 

 

 

Blazer

Haal je liever de boss lady in jou naar boven, combineer je T-shirt dan met een blazer. Chique, fashionable en wearable voor elke gelegenheid.

 

 

 

 

 

 

 

 

Skirt/shorts

Deze dagen kan het al behoorlijk warm worden. Daarom is het leuk om je T-shirt eens niet op een gewone broek te dragen. Doe een leuke short aan, een plissé rokje of een maxi-skirt en geniet volop van dat zonnetje zonder te oververhitten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Suit it up

Altijd leuk om eens een dagje boss lady all over te zijn. Neem je mooiste suit uit je kast en combineer die met een leuk logo T-shirt. Je suit is dan een tikkeltje meer casual, maar perfect om naar je werk te gaan of om met vrienden een stapje in de wereld te zetten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waar vind ik de leukste logo tees? 

Ga eens een kijkje nemen in een van onze BLAKE SEVEN verkooppunten. Altijd de leukste tees met gekste quotes. Of je kan natuurlijk ook eens piepen op onze website want wij hebben nieuwe MATUVU T-shirts!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *