Ongeveer 20 jaar geleden verscheen de aller eerste aflevering van de Amerikaanse serie Sex and the city op televisie. Vanaf het begin kon de serie op enorm veel commentaar rekenen en had niemand gedacht dat een nieuw tijdperk was aangebroken. 20 jaar lang leefden we mee met Carrie en co in New York City en niet te vergeten, konden we elke week weer dromen van haar prachtige outfits. Hoewel Carrie’s excentrieke stijl haar tijd vaak ver vooruit was herkende een echte fashionista haar onmiddellijk als een influencer avant la lettre. Daarom hebben wij hier voor jullie nog eens de meest iconische outfits van Carrie die ook vandaag nog door de (mode)beugel kunnen.

De allereerste outfit van Carrie beloofde onmiddellijk een prachtige serie. Met haar iconische tutu was de stijl gezet. En tip, de tutu is nog altijd een hip accessoire. Kijk zeker eens naar tutu chic voor wat hedendaagse exemplaren en go Carrie all the way!

 

De befaamde Dior newspaper dress. Carrie droeg hem in de serie maar de jurk maakte een comeback in de film wanneer ze op date gaat met haar Mister Big. Geen idee waar we het meest jaloers op zijn, haar kleed of haar Mister Big.

Zelfs een simpele witte jurk zorgt voor een high fashion outfit bij Carrie Bradshaw. De jurk verscheen als eerste look in de tweede film en was onmiddellijk na de release overal uitverkocht.

 

Toen Carrie Bradshaw ging trouwen wist iedereen dat het big (heb je hem) ging zijn. Niemand minder dan Vivienne Westwood stuurde Carrie de perfecte trouwjurk. Dit prachtige stuk verdient zeker een plaatsje in deze lijst.

 

Last but not least, misses Bradshaw’s date outfit in Parijs. Een klassieke Carrie outfit. Zwart wit, een gecombineerde print en natuurlijk een prachtige grote bloem.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *