Ook bossladies kunnen af en toe eens hulp gebruiken in het bijhouden van to-do-lists, happy zijn, ordelijkheid, … . Deze 5 apps zijn daarvoor super handig én je hebt ze altijd bij de hand. Wij zijn fan!

1. Wunderlist

Met deze app kan je zoveel checklists maken als je wil. Als bosslady heb je altijd wel iets te doen. Zoveel soms dat je even niet meer ziet waar je moet beginnen, want ja, dat kan ook bossladies overkomen. Maar bossladies gaan daar verstandig mee om en maken checklists. Met deze app heb je je checklist altijd bij de hand en kan je afvinken en aanvullen wanneer je maar wil.

2. Planoly

Bossladies vinden het belangrijk dat hun Instagramaccount er op en top in orde uit ziet. Met Planoly kan je kijken of je foto wel in je feed past en je kan Instagramfoto’s inplannen op de dag en tijdstip dat jij hem op je Instagram wil. Geen tijd om Instagram te onderhouden? Laat het even aan Planoly over.

3. Stocard

Als bosslady heb je graag alles geordend. In plaats van al je klantenkaarten in je portefeuille te bewaren en uren moet zoeken voor je de juiste kaart vast hebt, kan je Stocard gebruiken. Je scant al je klantenkaarten in op de app, die worden opgeslagen op de app en je hebt geen problemen meer met overvolle portefeuilles.

4. Headspace

Even een stressrelief nodig tussen al dat werk door? Als boslady kan je het behoorlijk druk hebben. Met headspace kan je op elk moment van de dag even tijd nemen om je hoofd leeg te maken. Door de verschillende thema’s kan je kiezen waarvan je moet ontstressen. Relatieproblemen? Slaapproblemen? Met de meditatie-app kan je al je zorgen los laten.

 

5. Happiness Planner

De Happiness Planner is een app waarmee je je kalender kan bijhouden, to-do-lists kan maken en kan werken aan je happiness gevoel. Bossladies bereiken graag hun goals en dat is allemaal mogelijk met deze app. Schrijf je goals op, vink af als je ze bereikt hebt, maak een plan om dingen die je ongelukkig maken te veranderen, … . Instant happiness verzekerd met deze app. We love it!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *