Chiara Ferragni – @ChiaraFerragni

Chiara Ferragni, inlfuencer, blogger en ondertussen ook CEO van haar bedrijf ‘The blond Salad’ is een internationale bosslady. Ze neemt je via social media elke dag mee in ha leven vol glitter en glamour en laat je de echte kant van het mama’s leven en CEO mee.

Celine van Ouytsel – @Celinevanouytsel

Deze Vlaamse influencer combineert haar  werk als instagram persoonlijkheid met een studie rechten. Céline gaat naar haar laatste jaar aan de universiteit van Antwerpen. Tussen haar boeken door vertegenwoordigt ze verschillende merken waarvoor ze ook zelf de content maakt. En als dat nog niet genoeg is werkt ze tussendoor nog als model voor enkele Belgische kledingzaken. Go Girl!

 

 

Happsters – @ Happsters

Kelly, de vrouw achter dit leuke instagramaccount, zorgt dagelijks voor inspirerende quotes en foto’s. Voor wat extra motivatie. Daarnaast komt ook af en toe haar voorliefde voor schattige honden aan bod wat het account nog leuker maakt om te volgen natuurlijk.

Emmelie de la Cruz – @Emmeliedelacruz

Of future millionaire zoals ze zichzelf ook wel eens durft noemen. Een vrouw die weet wat ze wil en dit ook doortrekt in elk aspect van haar leven. Bij elke foto die ze post zet ze wat marketing en overal life advice waardoor elke foto een goede boodschap meekrijgt. En ok, wij zijn de eerste die toegeven dat geld geen drijfveer is om je dromen te bereiken, ze heeft hier wel een juiste branding van gemaakt. Dus, misschien een beetje te bekijken met een korreltje zout maar wel een goede motivatie om te volgen.

 

Lauren Eliz Hooker – @Laurenelizhooker

Ook deze bosslady toont op instagram hoe het is om haar eigen bedrijf te leiden. Met het nodige grafisch ontwerp gemixt met marketingtips is zij zeker een voorbeeld voor iedereen in de fashionbusiness. Daarnaast is het zeker de moeite om eens te luister naar haar podcasts. Ook hier geeft ze meer businesstips en lessen rond grafisch ontwerp.

Zo hopelijk is dit weer wat inspiratie voor jullie eigen instagram en wat motivatie voor je bosslady carrière. Vergeet zeker niet dat de mensen om je heen ook een bron aan inspiratie kunnen zijn. Dagelijks komen wij in aanraking met bossladies die elk op hun eigen manier knallen op social media. Wil jij ook graag met hen in contact komen? Word dan nu hier member bij de Matuvu fashion family en inspireer elkaar. Tot snel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *