fashion business coaching

5 REASONS WHY YOU SHOULD HIRE YOUR OWN FASHIONBUSINESS COACH

Coaching is niet nieuw en er is een groot aanbod, maar wat als je coach expert is in het domein waar jij een business wil in starten of waarin jij nu werkt, nl. FASHION?

Waarom heb ik nu een fashionbusiness coach nodig?

1.SAVE MONEY

Je bespaart geld door het voorkomen van fouten of foute beslissingen die je maakt in je business. Ils wijst je op punten waar je bepaalde beslissingen sneller of anders kan nemen waardoor je niet dezelfde fout maakt die zij of andere ondernemers in fashion wel gemaakt hebben.

Feedback uit adviestraject

2. EXPERT COACHING

Leer van iemand met ervaring in de business waar jij actief bent of waar jij wil in starten. Dit maakt de coaching veel specifieker en meteen toepasbaar op je business, zonder te moeten nadenken, hoe vertaal ik het nu naar ‘de fashion’ (welke uniek is).

Feedback na adviestraject

3. GET RESULTS

Vaak horen we wel excuses zoals; ik heb er geen tijd voor, geen geld, nu even druk maar ik plan het later, etc. Zodra je de stap hebt gezet, ga je 8 passen sneller vooruit door samen punten uit te werken en meteen ook voor resultaten te zorgen. You can have results or excuses, NOT BOTH!

Feedback na adviestraject

4. FOCUS 1 OP 1

Of je nu van start wil gaan of je hebt al enkele jaren een business in fashion maar je wil groeien naar een hoger niveau? Of je kennis in bepaalde domeinen doen groeien (vb. branding, social media, personal branding, e-commerce)? Bij MATUVU maken we het adviestraject op maat van jouw business op. Dus je gaat geen ‘verloren tijd’ hebben door een standaard traject dat iedereen op dezelfde manier begeleidt. Deze focus 1 op 1 én op maat zorgt voor direct resultaat.

feedback result fashion business coaching

Feedback tijdens adviestraject

5. PRACTICAL

Het gaat bij MATUVU niet om het leren of het theoretische. We passen alles meteen toe in de praktijk om zo ook na afgesproken tijd de meten en bij te sturen waar nodig om je vooropgestelde doelen te bereiken. Ils gaat ook effectief met je aan de slag om samen te brainstormen over nieuwe ideeën die je kan uitwerken in je business, doet je voorstellen,  deelt haar kennis én geheimen in business die ze met niemand anders deelt! = gouden tips.

Feedback na adviestraject

 

De beste prestaties in je business kan je bereiken door het samenwerken met een coach. Ben je voor 2018 op zoek naar een investering waarmee je geen geld verliest, maar die je geld opbrengt? Dan is het een investering in “NV jezelf”. De kennis die je opdoet en die je onmiddellijk kan toepassen in je business, is zeer waardevol en verlies je nooit.

Boek nu je adviestraject via ils@matuvufashionagency.be of op onze website ‘business’

Dankjewel aan onze klanten die hun feedback over het gevolgde adviestraject met jullie wilden delen, bosslady power we love it!

Ils, oprichter van MATUVU, startte haar carrière in de mode industrie onmiddellijk na haar studies, 10 jaar geleden. Op 27-jarige leeftijd nam ze de beslissing om een eigen fashionbusiness te starten. Dit terwijl het crisis was en iedereen zei dat de fashionbusiness geen goede business was om in te starten. Ze startte in wholesale business (import) en had ook enkele jaren een retailzaak (Dji Dji Italia conceptstore). Vandaag is MATUVU een succesvol modebedrijf dat 9 internationale merken verdeelt in Benelux, maandelijks workshops organiseert voor ondernemers & starters in fashion, een eigen fashionbusiness magazine aanbiedt en sinds 2017 ondernemers (in spé) begeleidt  in hun business met exclusieve adviestrajecten op maat.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *