5 REDENEN WAAROM JE NIET ZONDER DE MATUVU BOSSLADY BAG KAN LEVEN

Zakjes. Je kan ze altijd gebruiken. Maar meestal, door snel te zijn, nemen we van die vreselijke plastic zakjes mee die dan tijdens de dag scheuren waardoor je weer op zoek moet naar een nieuwe zakje. Niet meer met onze MATUVU bosslady bag! 5 redenen waarom je niet zonder onze MATUVU bosslady bag kan leven!

1. Je kan er al je belangrijke spullen in kwijt

Een haarborstel? Je portefeuille? Lippenstift? Sleutels? ALLES. Noem het en het kan erin. Onze bosslady bag is zelfs zo stevig dat je er dag in dag uit je laptop in kan meezeulen. Dan hoef je dat lomp ding niet heel de tijd vast te houden.

2. Super handig als eetzak

Gedaan met die lelijke plastic zakjes waar je je lunch insteekt. Onze bosslady bag is dé oplossing om én eten mee te zeulen én fashionable te zijn! Nog leuker: Gebruik hem wanneer je gaat picknicken met je lief of vriendinnen!

3. Creëer een fashionable look

Black and pink. Do I need to say anything more? Dacht het niet. Zwart en roos staat voor statement en vrouwelijkheid. De twee belangrijkste karakters die elke vrouw nodig heeft in haar outfit.

4. Als strandtas

Strandtassen zijn er in alle soorten en maten, maar onze bosslady bag voldoet aan alle eisen om een perfecte strandtas te zijn! Hij is groot genoeg om alles erin te krijgen en nog eens super fashionable! Extraatje: Als hij toevallig nat wordt, droogt hij ook in een mum van tijd.

5. Werk in stijl

Jij als bosslady wil altijd bijleren. En liefst nog in stijl. Het is nog beter als je die twee kan combineren. En geloof het of niet, maar dat kan in de MATUVU expert classes! Elke maand geven wij een expert class over business in de fashion én daar bovenop krijg je zo’n bosslady bag met MATUVU gadgets! The best of both worlds. Zin gekregen in zo’n expert class? Schrijf je dan snel hier in. De volgende expert class vindt plaats op 21 maart!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Redenen genoeg om de bosslady bag in huis te halen en waarschijnlijk nooit meer zonder te kunnen! Koop hem hier als je helemaal verkocht bent!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *