Soms willen we allemaal wel even terug dat kleine meisje zijn. Weet je nog toen je elke dag roze jurkjes met hartjes en glitters kon aantrekken? Iedereen vond dat je er schattig uitzag en jij voelde je als een echte prinses. Jammer genoeg is voor de meeste onder ons deze prinsessentijd al lang achter de rug en vinden we in de winkels vaak alleen maar neutrale kleuren, klassieke kledingstukken en outfits volledig gebaseerd op regeltjes. En geef toe, als je nu een roze jurk met hartjes en glitters draagt zal je je eerder verkleed voelen en niet die zelfzekere meid van vroeger.

Daar wil Zouzé verandering in brengen. Ze brengen een mooie, klassieke zomercollectie waarbij elk kledingstuk een prachtige ruffle krijgt. Vaak subtiel verwerkt in de outfits van Zouzé maar toch meteen duidelijke knipoog naar de romantische sfeer van vroeger.

De op en top vrouwelijke collectie is geïnspireerd op het prachtige Cannes. Je vindt er stukken om te dragen naar een zakenlunch en outfits om een terrasje te doen met vrienden. Dit natuurlijk nooit zonder het frulletje. Op die manier kan je een pracht outfit samenstellen en je toch nog even dat prinsesje van vroeger voelen.

Never lose your inner princess!

 

Dress to impress met deze op en top vrouwelijke jurkjes.

                                                           

Zouzé spring/summer 2018

Een romantische date? Een leuk avond feest? Ga dan voor klassiek zwart met een prinsessentouch.

Zouzé spring/summer 2018

 

All out princess? Flaneer op de boulevard of op het strand in een luchtig zomerjurkje.

                                                                 

Zouzé spring/summer 2018

Voor meer inspiratie neem zeker eens een kijkje op de Instagrampagina van Zouzé.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *