Matuvu is een innovatief & trendy modebedrijf gevestigd te Antwerpen dat internationale fashionbrands introduceert en vertegenwoordigt in Be(Ne)Lux.

Ils Sterckx (7 februari 1984) startte Matuvu Fashion Agency in 2012 op. Sinds het beëindigen van haar studies Master in Romaanse talen (KULeuven) en aanvullend bedrijfscommunicatie, richtte ze zich meteen op de modesector als salesmanager van grote fashionbrands (o.a. Michael Kors, Dolce & Gabbana, etc.). Ze ontwikkelde een ongekende feeling voor welke merken een succes verzekeren in de huidige dynamische markt.

Focus op de beste service en feeling met de noden van de klant zijn primair. Dit doet Matuvu niet alleen met de meest commerciële merken die een meerwaarde brengen in het aanbod van de modeboetieks, maar ook door ondernemers in de mode-industrie te helpen groeien naar een succesvolle business met coaching opleidingen op niveau van branding, marketing, sales & social media.

Gedreven bossladies vormen samen met Ils het Matuvu team waar passie, positieve energie, creativiteit & grondige kennis in fashionbusiness samenvloeit.

“It’s OK to be a little bit obsessed with fashion, so JOIN our family #MFF & grow your fashionbusiness.”