Die lente, ja hoor, die komt er zeker aan! Dé trend is ongetwijfeld de blossomprint (bloemenprint). Je hebt de bloemenprint in vele varianten, van kleine subtiele dessins tot opvallende prints, dus jouw favoriet zit er absoluut tussen. Vaak worden de bloemenprints geassocieerd met de bohemian stijl, lekker romantisch, maar bloemenprints zijn veel meer dan dat :
BLOEMEN IN EIGEN HUIS
De nieuwste collectie by Given is op & top fleurig. En zeg nu zelf; bij enkel naar deze kledingitems te kijken word je toch al vrolijk? Een blote schouder of een mooie decolleté, wees helemaal klaar voor de eerste zonnestralen!

GIVEN SS18

GIVEN SS18

BAMBOE COMBO
Nog een leuke variant op de bloemenprint zijn de hippe bamboe bladeren. Denk maar aan de iPhonehoesjes by MIM. Leuk en trendy om de iets frissere lentedagen op te fleuren! 

MIM

DOUBLE TRIPLE TROUBLE
Bloemen op bloemen dragen is écht wel done! In onze vorige posts hebben we het al kort gehad over print op print dragen. Hieronder zien jullie hiervan nog eens bewijs dat het dus echt wel kan én ‘stylish’ is! Als je toch liever op safe speelt, combineer je ‘een bloempje’ met een basic. Be inspired: 
                         
PANTS WITH FLORALS!
Echt wel één van onze favorieten; een mooie bloemenbroek met een basic top. Zelfs perfect voor een lentedagje op kantoor!
                                                

Laten we alvast onze garderobe opfleuren en zo komt die lente er snel aan! Let’s go out for some shopping this afternoon.

Pinterest

 

Bronnen: Pinterest

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *