Friday meeting with influencers! Vandaag hebben we voor jou een meeting met bosslady Amanda den Ridder. Een jonge fashionista die haar droom najoeg en verhuisde van Antwerpen naar Alicante. Met haar achtergrond in fashion en design is haar Instagram een must-follow voor echte fashionlovers!

Hoe ben je aan ‘influencen’ begonnen?

Ik ben begonnen met Instagram als een hobby. Ik reis heel veel en heb een enorme passie voor mode. Dat leek het me ideaal om iets mee te doen. Ik vind het namelijk super leuk om mensen te inspireren!

“Toen ik hier vorig jaar Spaans studeerde ben ik mijn grote liefde tegengekomen.”

Je bent van Antwerpen naar Alicante verhuisd om je dromen te volgen. Waarom Alicante?

Klopt! Mijn grootste droom was altijd om in Spanje te gaan wonen. Ik kom hier al jaren en Alicante is dan ook heel speciaal voor mij. Ik heb hier sowieso familie wonen, maar vorig jaar heb ik hier ook Spaans gestudeerd en toen heb ik mijn grote liefde leren kennen!

Je volgt je dromen, welke zijn dat dan? 

Ik hoop in Alicante door te kunnen groeien met mijn Instagram en een nieuw netwerk te leren kennen. Ook zou ik heel graag terug beginnen ontwerpen. Met mijn achtergrond in fashion en design is het altijd al een droom geweest om daarin verder te gaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe veel vraag je voor een samenwerking? 

Momenteel vraag ik nog geen geld voor een samenwerking. Ik vind het leuk om samen te werken met verschillende merken, maar vind het nog niet nodig om daar geld voor te vragen. Gewoon een productje in ruil volstaat voor mij. Moest ik 20K volgers bereiken, wat wel een goal is, dan zou ik er waarschijnlijk wel mee beginnen.

Heb jij bepaalde voorwaarden voor je een samenwerking aan gaat? 

De belangrijkste voorwaarde voor mezelf is dat het een merk/samenwerking is waar ik achter sta. Dagelijks krijg ik mails voor nieuwe samenwerkingen, maar als het echt niet bij mij past dan ga ik er niet op in en wijs ik het voorstel vriendelijk af.

“Elke vrouw moet trots zijn op haar curves en die ook durven tonen!”

Wat is het gekste dat je ooit toegestuurd kreeg om te promoten? 

Het gekste was voor mij lingerie. Hoewel ik dat helemaal niet gek zou moeten vinden. Elke vrouw moet trots zijn op haar curves en die ook durven tonen. Uiteindelijk heb ik voor mezelf gekozen om de lingerie te vergelijken met een bikini en dan was de grens minder groot om het te promoten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *