Deze week: Fashion vitamins Antwerp,ook wel gekend als Sheila Leemans. Deze Antwerpse travel, beauty en (ofcourse) fashionblogger deelt haar tips en tricks op haar blog. Fan van haar leuke foto’s? Volg haar dan zeker hier op instagram!
Hoe ben jij begonnen als blogger?

Ik ben ongeveer 5 jaar geleden begonnen toen bloggen nog niet zo populair was. Ik volgde de blog van Mirjam Schuurkamp, een Nederlands meisje, en ik vond dat zo leuk dat ik na lang twijfelen besloot om ook een blog te starten. Ik wist helemaal niet hoe alles werkte, zelfs Instagram kende ik niet maar gelukkig is dat allemaal goed gekomen 😀

 
Wat maakt jouw stijl uniek?

Ik blijf altijd mezelf en hou het ook vrij simpel. Daarom kunnen mensen zich ook wel terugvinden in mijn stijl, denk ik. Ik gooi er wel graag eens een uniek stuk of statement piece tussen zoals een mooie designer handtas of een opvallend printje.

Hoe kunnen merken jou best contacteren voor een samenwerking? 

Het makkelijkste is gewoon via e-mail, maar via een DM op Instagram kan dat ook altijd.

 
Welke samenwerking met een merk is jou het meest bijgebleven?
Tot nu toe vond ik al mijn samenwerkingen al heel leuk, maar als ik echt moet kiezen zijn er wel twee die er uit springen. De eerste is niet fashion related, maar was super leuk om te doen. Dat was met het Ariane hotel in Ieper. Ik mocht daar verblijven om hun nieuw concept ‘The Table’ te promoten. Dat was een 5 gangen diner met een tafel die bij elke gang terug naar de keuken ging en terugkwam met een hele andere setting. Heel speciaal!

De tweede is met Manfield schoenen. Elke 2 maanden krijg ik van hen een Challenge om een paar schoenen van hen te stylen. Heel leuk om te doen ook!

Heb je nog enkele tips voor onze lezers die graag aan de slag willen als blogger?
Blijf altijd jezelf en begin er gewoon aan!
Staar je ook niet blind op alleen maar cijfers. Begin zeker niet met volgers te kopen, eerlijk duurt altijd het langst.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *