Op vrijdag hebben we weer een nieuwe influencer voor jullie: Ghislaine Handiri! Ghislaine post dagelijks prachtige outfits op haar instagram account. Zeker eens bezoeken voor wat fashioninspo! Ook  NA-KD pikte haar op als model voor de nieuwe collecties.
Hoe ben jij begonnen op Instagram?
Ik had sowieso al m’n Instagram profiel waar ik regelmatig vakantiekiekjes etc op postte, later ben ik meer outfit gerichte foto’s beginnen uploaden. Probeer dit ook op dagelijkse basis te doen.
Wat maakt jouw stijl uniek?
Ik denk dat ik een ‘unieke’ stijl heb omdat ik me op 1 week tijd heel street kan kleden maar ook een girlie girl kleedje met een hakje eronder.
Hoe kunnen merken jou best contacteren voor een samenwerking?
Ik bekijk mijn samenwerkingen het liefst per mail, brands verstaan niet altijd dat het niet fijn is om tussen al mijn dm’s samenwerkingen te bespreken.
Welke samenwerking met een merk is jou het meest bijgebleven?
Er is niet per se 1 samenwerking die me bij blijft. Maar ik werk altijd heel graag samen met Na-kd fashion.
Heb je nog enkele tips voor onze lezers die graag aan de slag willen als influencer?
Onderschat het niet, probeer consistent te zijn en op dagelijkse basis te posten. Zorg er ook zeeeeker voor dat je niet zomaar alle aanbiedingen accepteert, word geen reclamebord. Hou je eigen stijl op de eerste plaats.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *