Model, actrice, influencer, youtubester… Jelka heeft op haar 22 jarige leeftijd al enkele mooie ervaringen op haar CV gezet. Op haar social media kanalen geeft ze je een kijkje in de drukke modellenwereld en hoe zij dit combineert met haar vegan levensstijl. Maar wie zij juist is en hoe zij te werk gaat in haar druk gevulde agenda hebben wij haar even gevraagd. 

 

Hoe en waarom ben je begonnen met je vlogkanaal?

Ik ben vooral begonnen op het moment dat ik veganist werd en veel aan het rondreizen was voor mijn werk, nl. modellenwerk. Ik wou andere mensen inspireren met mijn levensstijl als veganist en aantonen dat het niet zo moeilijk is en je nog wél veel dingen kan eten/doen. Als ook, wou ik graag aantonen hoe de internationale modellenwereld werkt. Ik doe vaak lange afstandscontracten waardoor ik lange tijd in 1 stad verblijf en zo wil ik mijn familie en vrienden vooral op de hoogte houden van hoe de zaken daar verlopen en hoe ik er leef en alles beleef.

Hoe kunnen merken je het best contacteren voor een samenwerking?

Via mijn e-mail; info@jelkalepever.com 

Op basis van welke criteria beslis je of je met een merk wil samenwerken of niet?

Omdat ik veganist ben zeg ik niet zo maar op alles ja. Het moet in lijn lopen met mijn levensstijl en waarin ik in geloof en zelf echt graag heb/gebruik. Ik promoot enkel de dingen waar ik zelf ook 100% achter sta.

“Ik promoot enkel de dingen waar ik zelf ook 100% achter sta.”

Welke samenwerking met een merk is jou het meest bijgebleven? 

Op dit moment ben ik 1 van Greenway hun ambassadrice’s, wat ik heel fijn vind. Ze zijn onlangs van vegetarisch/veganistisch naar helemaal veganistisch overgeschakeld en ik deel deze boodschap al te graag mee met de wereld. Vegan food is the way to my heart!

Zou je ooit van vloggen je beroep willen of kunnen maken? 

Als de kans zich ooit voordoet om er mijn beroep van te kunnen maken zou dat natuurlijk heel fijn zijn. Ik ben ook wel een heel creatieve persoon die met veel verschillende projecten op het zelfde moment bezig is dus ik zou het nooit bij vloggen alleen laten, maar zou mijn youtube gebruiken ter uitbreiding van andere projecten.

Heb je nog enkele tips voor onze lezers die twijfelen om te beginnen vloggen?

Just go for it! Je hebt er zelfs geen camera voor nodig maar gewoon je GSM is al genoeg om te beginnen. Wen aan de camera en blijf vooral jezelf! Mensen zien niks liever dan emoties die echt zijn, alsof ze je al jaren kennen en een echte vriendschapsband met jou hebben. Probeer ook vooral consequent te uploaden!

“Wen aan de camera en blijf vooral jezelf!”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *