‘T is weer vrijdag! Tijd om nog eens een powervrouw in de kijker te zetten. Nederlandse boss lady Laura van de Wijgaart begon anderhalf jaar geleden met Instagram, haar account groeide in een mum van tijd. Naast Instagram heeft Laura een job als Jr. PR Manager bij Garcia. Stil zitten kent ze niet. Leer haar kennen! 

Hoe ben je begonnen aan dat ‘influencen’?

Ik ben ongeveer 1,5 jaar geleden begonnen met het posten van mijn ontbijtjes. Dit ging zo goed, dat ik daarnaast ook steeds vaker foto’s van mijn outfits ben gaan delen. Ik merkte dat hier nog beter op gereageerd werd dan op mijn ontbijtjes. Na een tijdje ben ik helemaal over gegaan op het posten van outfit inspiratie. Ik vind het heel erg leuk om andere te inspireren en krijg hele leuke reacties van mijn trouwe volgers. Hier haal ik heel veel positieve energie uit!

Hoe verklaar je je succes?

Ik probeer goed in te spelen op wat mijn volgers het leukst vinden om te zien. Leuke combinaties en een altijd vrolijke Laura, dat werkt goed! Daarnaast probeer ik veel in contact te staan met mijn volgers, dit vind ik erg belangrijk. En vooral: bij je eigen stijl blijven!

Heeft het jou veel moeite gekost om te staan waar je nu staat?

Ja, Instagram kost heel erg veel tijd. Ik wil elke dag een nieuwe foto posten met een nieuwe outfit. Elk weekend ga ik met mijn vriendinnen op pad om leuke foto’s te maken. Daarnaast ben ik ook altijd actief op Instagram. Ik wil altijd op mijn volgers reageren.

Heb jij bepaalde voorwaarden voor je een samenwerking aan gaat?

Het allerbelangrijkste vind ik dat ik achter het product sta en dat ik het product ook zou promoten zonder dat er een samenwerking aan vast hoeft te zitten. Het product moet helemaal bij mijn stijl passen, anders ga ik er niet voor!

Wat is het gekste dat je ooit hebt toegestuurd gekregen om te promoten? 

Ik heb weleens een aanvraag gehad om een product te promoten voor wittere tanden, dit is een voorbeeld wat echt niet bij mijn profiel past.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *