We hebben weer een interessante meeting met een inlfuencer: Laurence Dedeurwaerder. Laurence is student digital media marketing en in haar vrije tijd is Laurence een enthousiaste cheerleader en kan je haar belevingen volgen op haar blog en prachtige Instagrampagina.

Hoe en waarom ben je begonnen met je blog?

Ik ben eigenlijk al vanaf het begin actief op Instagram. Daar deelde ik vooral mode en lifestyle gerelateerde foto’s, twee dingen waar ik altijd al graag mee ben bezig geweest. Toen ik 3 jaar terug wat meer begon te groeien heb ik de beslissing gemaakt om een blog op te starten. Dit was eerst een youtube kanaal, daar ben ik na tijd van afgestapt en ben ik begonnen met schrijven! Nu doe ik een combo van de twee.

Hoe probeer jij te onderscheiden van andere influencers?

Ik probeer eigenlijk vooral mezelf te blijven, dat is iets waar ik ook heel veel waarde aan hecht in andere mensen. Uniek is iedereen, dus op die manier probeer ik me te onderscheiden. Ik laat me graag inspireren door andere mensen maar ik zou nooit iets posten wat niet 100% Laurence is, ook al is dat een trend dat iedereen volgt.

“Uniek is iedereen, dus op die manier probeer ik me te onderscheiden.”

 

Op basis van welke criteria beslis je of je met een merk wil samenwerken of niet?

Voor mij is het verhaal achter een merk/bedrijf heel belangrijk. Welke boodschap willen zij meegeven aan hun klanten. Ook dat ik achter deze boodschap sta. Ik heb al een heel aantal samenwerkingen afgewezen omdat ik niet in het product geloofde. Ook omdat ik via mijn instagram niet te veel gesponsorde ads wil tonen. Na een tijd komt dat niet meer geloofwaardig over.

Welke samenwerking met een merk is jou het meest bijgebleven

Mijn samenwerking met Lily! Ik sta al vanaf het begin helemaal achter dit merk, vaste klant hierzo! Het was echt een droom die uitkwam toen ik met hen een samenwerking mocht doen. Hierbij mocht ik kleren uitkiezen en leuke foto’s posten van de outfits die ik er mee maakte. Iets wat ik echt geweldig vind om te doen!

 Zou je ooit van je blog en je social media je beroep willen/kunnen maken?

Van mijn eigen blog niet. Het is wel mijn doel om media en mode te combineren in mijn job. Ik loop momenteel stage in Goldfish, een geweldige kinderkledingwinkel in Mechelen. Hier plan ik mee de content die op de sociale media komt, blogposts schrijven, producten aanmaken voor de webshop, mag ik leuke outifts samenstellen en hiervan foto’s nemen. Echt helemaal mijn ding, dus het is mijn missie hierin ook een vaste job te vinden!

 

Heb je nog enkele tips voor onze lezers die twijfelen om te beginnen bloggen?

Als het je passie is moet je er gewoon voor gaan en je niet laten stoppen door twijfels! En eens je ermee begint, blijf vooral jezelf want dat is de manier om mensen te inspireren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *