Lynn De Buyser is een Vlaamse blogger van L’amour Innocent. Op haar blog lees je een mix van fashion, beauty en lifestyle. Nog niet genoeg van haar? Bekijk zeker haar youtube kanaal een keer en leer haar nog beter kennen.
Hoe ben jij begonnen als blogger?
Ik ben begonnen als blogger enkele jaren geleden tijdens mijn eerste jaar van mijn opleiding als leerkracht secundaire onderwijs Frans en Engels. Ik voelde de nood naar een creatieve uitlaatklep. Zo gezegd, zo gedaan, werd mijn blog geboren. In het begin enorm amateuristisch, maar stilletjesaan begon ik ook meer aandacht aan de vormgeving, lay-out en fotografie te besteden toen ik merkte dat mijn blogposts effectief gelezen werden.
Wat maakt jouw stijl uniek?
Goh op zich weet ik nooit met welke stijl ik mezelf kan identificeren. Ik kan dit het best uitdrukken met de woorden van Hannah Montana: the best of both worlds. Ik hou ervan om een beetje inspiratie uit verschillende stijlen te halen en deze dan samen te gooien. Mijn omgeving kan blijkbaar wel een echt ‘Lynn’ item identificeren, dus ik denk dat er dan misschien zoiets bestaat als een ‘Lynn’ stijl? haha
Hoe kunnen merken jou best contacteren voor een samenwerking?
Voor samenwerkingen word ik het meest gecontacteerd per mail (die je via mijn Instagram, op mijn blog en op mijn Youtube-kanaal kan terugvinden). Via de direct messages durf ik ook al eens aanvragen binnen krijgen. Elke keer weer volgt er een klein vreugdedansje. 😀
Welke samenwerking met een merk is jou het meest bijgebleven? 
Elke samenwerking weer vind ik een hele eer. Er is voor mij geen een samenwerking die er specifiek uitspring. Ik lever elke samenwerking met even veel zorg af. Het fijnst vind ik langdurige samenwerkingen. Zo weet je dat je voor elkaar iets kan betekenen en dan voel ik me enorm geapprecieerd!
Heb je nog enkele tips voor onze lezers die graag aan de slag willen als blogger? 
Het is cliché, maar doe het graag! Ik heb ook momenten dat ik zeg van ‘nu even niet’, maar dan momenten dat ik er volop tegenaan knal en dat is heus wel oké. Een beetje offline tijd kan af en toe wel eens deugd doen. 😉
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *