It’s Friday, time to meet an influencer! En deze week stellen wij met veel plezier Francine Kerckhaert voor of beter bekend als My Life in Colors. Zoals haar naam al doet vermoeden werkt deze dame vooral met felle kleuren en staat saai niet in haar woordenboek. Leer haar hier wat beter kennen en bekijk zeker haar prachtige instagramfeed eens. Een instant blij-gevoel verzekerd!

Hoe ben jij begonnen als influencer?
Ik ben docente kleur/stijl/imago op de Ondernemerschool en mijn studenten vroegen om via een besloten groep op FB outfit inspiratie te tonen, alsook mijn eigen outfits. Toen suggereerde een student dat ik beter een IG pagina zou starten om hen maar ook gelijk veel andere mensen te inspireren. Ik vond dit een leuk idee en mijn pagina noemde ik: stylingstudiofrancine, genoemd naar mijn stylingbusiness. Na een jaartje veranderde ik het naar Mylifeincolors_
Het is jaren gewoon voor de fun geweest, mijn man trok fotootjes voor de voordeur van mijn dagelijkse outfits en ik deelde die met mijn steeds groeiende ig family. Tot op het punt dat ik 100.000 volgers had en ik aanbiedingen kreeg om te werken als ‘influencer’.
Wat maakt jouw stijl uniek?
Ik kijk niet naar wat fashion is, of wat anderen doen. Zoals ik me kleed ben ik ook!  Ik hou enorm van kleur; outfits moeten vrolijk zijn maar tegelijkertijd moeten het ook vrouwelijke en elegante silhouetten zijn.
Hoe kunnen merken jou best contacteren voor een samenwerking?
Via E-mail of via Instagram Dm, of natuurlijk door me rechtstreeks te bellen. Ik hou van een no – nonsense aanpak, direct – open – eerlijk!
Welke samenwerking met een merk is jou het meest bijgebleven? 
Ik werk graag voor Lancôme. het Pr team is heel vriendelijk en ik hou van de producten die ik voor hen promoot.
Heb je nog enkele tips voor onze lezers die graag aan de slag willen als influencer? 
Spiegel jezelf vooral niet aan anderen. Word vooral geen kopie van een kopie, bedenk je eigen format en blijf consistent. Bepaal je niche en hou je eraan!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *