Sacha van Aert, bekend van haar eigen bedrijf The Sage is een Vlaamse styliste, personal shopper en ook een influencer. Haar Instagram pagina staat vol met prachtige outfits en combinaties die altijd dat tikkeltje anders zijn. Haar kennis van mode deelt ze nu ook met volgers via het online platform contour op youtube. Check zeker eens de filmpjes van Sacha, tips verzekerd!

Hoe ben jij bij contour terechtgekomen?

Ik ben bij Contour terecht gekomen via een aflevering samen met Paulien Riemis. Hierna is het idee gekomen om als stylist met mijn volgers eigen video’s te gaan maken waar ik met deze leuke meiden op pad ga om hen styling advies te geven. Iets wat ik het liefste doe!

 

Wat maakt jouw stijl uniek? Ik denk de mix van verschillende prints en materialen en duurdere items gecombineerd met betaalbare stuks.

 Hoe kunnen merken jou best contacteren voor een samenwerking? Het liefst via e-mail, omdat ik deze standaard check en er zo ook meteen duidelijke afspraken gemaakt kunnen worden.

 Op basis van welke criteria beslis je of je met een merk wil samenwerken of niet?

Het moet bij mijn stijl passen en het moet gerelateerd zijn aan mode. Ik heb een hele duidelijke visie over de richtingen die ik uit wil met mijn bedrijf.

 

Welke samenwerking met een merk is jou het meest bijgebleven?

Eigenlijk alle samenwerkingen, ik had een jaar geleden nooit kunnen dromen dat ik met al deze mooie merken zou werken.


Een belangrijke tip? Blijf bij je eigen stijl!

 

Heb je nog enkele tips voor onze lezers die graag aan de slag willen als influencer? 

De belangrijkste tip die ik kan geven is dat je bij je eigen stijl moet blijven en ervoor moet zorgen dat je je naam verspreid. Engagement met je volgers is heel erg belangrijk en ook een vaste partner (in mijn geval mijn broer) die dit samen met je kan doen. Doe het vooral met een duidelijk doel, want het is harder werken dan de meeste mensen denken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *