Het is weer vrijdag which means… Friday meeting with influencers! Deze keer interviewden we niemand minder dan mega fashionista Yentl Keuppens. Bij iedereen gekend als ‘Yentl van Pink Ambition’, maar eigenlijk bekend voor zoveel meer! Deze bosslady heeft niet alleen haar anorexia overwonnen, maar schreef er ook nog eens een sterk boek over. Ondertussen heeft ze ook haar eigen kledinglijn ‘Little Fortune by Yentl’. Over een powervrouw gesproken.

Hoe ben je aan ‘influencen’ begonnen?

Ik studeerde journalistiek en als eindwerk voor die studie koos ik voor het starten van een blog. Dat is allemaal heel snel gegaan. Mijn eerste blog had trouwens ‘Glitterellas’ als naam! Later kwam er Just Yentl, waar ik best wel trots op ben. Sociale media combineerde ik samen met mijn blog, maar dat de populariteit van sociale media zo zou toenemen had ik niet verwacht. Leuk om ze nu samen te combineren!
Heeft het jou veel moeite gekost om te staan waar je nu staat? 
Het was een proces van vallen en opstaan maar ik heb bijzonder fijne kansen gekregen van bedrijven, PR agencies en natuurlijk ook heel wat media aandacht gekregen door Pink Ambition. Zo kwam er een collectie, een boek en een parfumlijn. Blijven geloven is hierin zeer belangrijk!
Hoeveel vraag jij voor een samenwerking?
Ik werk met vaste prijzen maar ik probeer samen te brainstormen met bedrijven om voor iedere partij een win-win te maken.
Heb jij bepaalde voorwaarden voor je een samenwerking aan gaat?
Het moet echt een match zijn. De mensen achter het merk en natuurlijk ook het merk of product in kwestie moet me liggen. Dat is het belangrijkste vind ik. Daar komen verrassende collabs uit! Ik hou vooral van long term collabs omdat je dan de echtheid van de samenwerking kan benadrukken. En dat wil dan weer zeggen dat het een fijne samenwerking was!
Wat is het gekste dat je ooit heb toegestuurd gekregen om te promoten? 
Ik blijf seksspeeltjes gek vinden. Ooit stond er een butler aan mijn deur die me naar een geheime kamer ging brengen… een SM kamer. Nou, toch maar niet!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *