Deze vrijdag leren we Looks of Lena wat beter kennen in onze friday meeting with influencer. Deze mama van 3 jongens combineert haar drukke leven met een passie voor fashion en beauty. Neem zeker eens een kijkje op haar blog of haal wat outfit inspo op haar prachtige instagramaccount.
Hoe ben jij begonnen als blogger?
Echt heel toevallig… het was nooit de bedoeling om het zo intensief te doen, maar ik ben er zowat ingerold. Ik zette er eerst wat van alles op. Poste ik een outfit of iets met kledingg dan kreeg ik steeds veel reacties en nieuwe volgers. Zo is mijn feed en blog steeds meer gegroeid naar een combinatie van fashion en beauty.
Wat maakt jouw stijl uniek? 
Ik denk dat ik 1) casual en vrouwelijk combineer & 2) dat ik laat zien dat je ook op je 40e er vlot en trendy gekleed kan bijlopen.
Hoe kunnen merken jou best contacteren voor een samenwerking?
Via Instagram DM of een mailtje naar lena@looksoflena.be
Welke samenwerking met een merk is jou het meest bijgebleven? 
Goh, elke samenwerking is uniek en heeft ‘iets’ … En geeft mij kansen om mijn volgers nieuwe inspiratie te geven.
Elke keer ben ik nog steeds dankbaar en vereerd dat merken met mij willen samenwerken. Ik kan het soms gewoon niet geloven! Ik stel hun vertrouwen dan ook heel erg op prijs. Eentje kiezen is echt te moeilijk.
Heb je nog enkele tips voor onze lezers die graag aan de slag willen als blogger? 
DOEN!! Wees jezelf, zorg voor een goed ‘thema’, zorg voor mooi beeldmateriaal, zorg voor afwisseling, maar ook : doe het met passie, en geniet ervan!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *