Dat magazines niet dood zijn hebben we in vorige blogposts al duidelijk gemaakt maar wist je dat dit ook een ideaal kanaal is om aan branding te doen? Mensen kopen nog altijd magazines maar niet meer om dezelfde redenen als vroeger. Nu worden magazines gekocht als ontspanning en omdat ze een meerwaarde hebben. Het draait niet enkel meer om het nieuws, want geef toe, dat volgen we toch allemaal online. Nee, magazines blijven verkopen omdat ze een combinatie zijn van prachtige beelden, originele content en omdat ze mooi op de koffietafel liggen. Hier kan jij dus handig op inspelen. Een artikel in een magazine wordt altijd vergezeld met een mooi visueel verhaal, een ideale manier om jouw label, bedrijf of personal branding helemaal te tonen zoals jij het wil. Bovendien heb je enkel de doelgroep die je echt wil bereiken. Alleen mensen die oprecht geïnteresseerd zijn in de content van het magazine zullen dit ook kopen en zullen dus veel opener en aandachtiger naar jouw artikel kijken.

Magazines blijven verkopen omdat ze een combinatie zijn van prachtige beelden, originele content en omdat ze mooi op de koffietafel liggen.

 

 

Nu, het is natuurlijk niet altijd gemakkelijk om in een magazine te verschijnen. Meestal contacteren magazines jouw op basis van je profiel en bekijken zij wat  bij hen past. Door op een innoverende manier te werk te gaan kan je er voor zorgen dat je opvalt en zo ook opgepikt kan worden door een magazine. Maar Matuvu zou Matuvu niet zijn als we jullie hier ook niet mee zouden proberen te helpen. Daarom krijgen alle VIP members uit onze fashion family de kans om al eens een volledig artikel in ons magazine te krijgen om hun zaak in de kijker te zetten. Twee pagina’s om jouw branding te laten zien aan alle belangrijke boss lades uit de fashion en business wereld. En,… vanaf dit jaar zal ons magazine ook in het Engels verschijnen. Geen grenzen meer dus. Je artikel kan online verspreid worden en door bijna iedereen ter wereld gelezen worden. Denk maar eens aan de mogelijkheden! Wie weet word je nog wel opgepikt door een ander magazine. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *