GROW YOUR NETWORK, JOIN THE MATUVU FASHION FAMILY!

Netwerken, een term die je de laatste jaren in de businesswereld om de oren vliegt. Maar we geven het toe, je kan het ook niet meer missen. Een goed netwerk bepaalt 75% van je succes in business.

Doordat alle grenzen van communicatie zijn opengetrokken is het veel gemakkelijker om iedereen te bereiken. Heb je een bedrijf waar je graag mee wil samenwerken? Stuur ze een mailtje. Een influencers die je graag in jouw merk wil zien? Contacteer ze toch gewoon via Instagram. Maar dit heeft natuurlijk ook nadelen. Doordat mensen vandaag de dag overspoeld worden met informatie zijn ze ook kritischer tegenover al hun contacten. En in deze stap komt je netwerk handig naar boven. Want geef toe, je kan een pracht van een collectie hebben maar als je mail of bericht verdwijnt tussen nog 100’en anderen dan is de kans jammer genoeg klein dat hier echt een samenwerking uit verder vloeit.

Daarom moet je proactief werken. Sta open en leer mensen kennen, je weet nooit wanneer je elkaar eens kan helpen. En inderdaad, elkaar! Netwerken is niet enkel mensen om hulp vragen en antwoorden verwachten wanneer jij ze nodig hebt. Het is een wisselwerking. Zorg dat jij ook je skills kan inzetten om eens iemand anders te helpen.

“Networking is not collecting contacts! Networking is about planting relations.”

Matuvu wil jullie hier natuurlijk ook bij helpen. Daarom hebben wij de Fashion Family gecreëerd. Een netwerk voor Bossladies in de fashionwereld die elkaar wil helpen en een leuke community willen vormen. Hoewel we elk onze specialiteiten hebben, hebben we één belangrijk item gemeenschappelijk: onze liefde voor de fashionindustrie. En net dit punt zorgt ervoor dat we een sterk netwerk kunnen opbouwen. Het is nu eenmaal zo dat de sterkste relaties voortvloeien uit een gemeenschappelijke passie.

Hoe kan je nu lid worden van onze Fashion Family?

Wel, er zijn drie soorten memberships waardoor er voor iedereen wel een match te vinden is. Word Basic, Professional of VIP member en ondervind zelf eens de voordelen van een groot netwerk. Naast onze memberships nodigen wij jullie natuurlijk ook één keer per maand uit op onze netwerkborrel na de expertclasses.

Je kan je aanmelden als free member, maar als VIP member geniet je van vele voordelen. Ontdek ze hier!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *