HET EERSTE FASHION BUSINESS MAGAZINE IN BELGIE

Deze week zetten we ons Matuvu Magazine eens in de kijker. Het enige magazine in België dat fashion en business combineert. Maar hoe spring je er nu nog uit op papier? Wel we horen elke dag dat print aan het verdwijnen is en dat iedereen zijn nieuws voortdurend op het internet haalt. Toch zien we hier ook een contradictie in. Gossip magazines die zich vooral vestigen op celebrities en roddels vanuit Hollywood zien hun verkoopscijfers genadeloos dalen. Wat ergens ook wel te begrijpen is natuurlijk. Lezers vinden online onmiddellijk alle details over de gebeurtenissen van de rich and famous en wachten geen week meer om te weten te komen wat er nu net gebeurt is.

Daar tegenover staan dan weer de kunst- en de informatieve magazines. Hoewel print altijd maar lijkt de verminderen kennen deze drukwerken net een groei. Mensen kopen graag kunst of informatieve magazines omdat dit voor hen echt een meerwaarde is. En dit wil Matuvu magazine ook graag voor jou zijn. Een magazine waar je rustig in kan lezen maar waar je ook dingen uit leert. Een hulpmiddel waar je de nodige dosis motivatie en inspiratie haalt voor je fashionable business.

                  

Kwaliteit over kwantiteit

Wij willen alle boss ladies ook eens aansporen om terug meer magazines te lezen. Een magazine lezen werkt namelijk veel ontspannender als het lezen van een blog en je leert er meer uit. Als je leest op een ipad of laptop word je constant gestoord door notificaties van je mail en dergelijke. Hierdoor zal je minder ontspannen en minder geconcentreerd lezen. Ook valt het op dat magazines vaak kwalitatief sterkere artikels kunnen maken. Dit komt omdat er telkens een week of zelfs een maand planning aan vooraf gaat. Alles moet tot in de puntjes verzorgd worden, want eens gedrukt kan er niets meer aan veranderd worden. Ook de beelden zijn vaak van beter kwaliteit. Er worden enkel hoge kwaliteitsfoto’s gebruikt die vaak nog eens speciaal gemaakt zijn om bij het artikel te passen. We zeggen hiermee natuurlijk niet dat dit niet het geval is bij online artikels en blogs maar deze moeten vaak sneller gemaakt worden aangezien ze zo kort mogelijk na de feiten gepost moeten worden. Hierdoor is er vaak minder oog voor details en gebeuren er gemakkelijker fouten.

Vogue, een iconisch magazine en de bijbel voor elke fashionista. Geef toe, je kan je toch niet voorstellen om Vogue enkel online te lezen?

Ook bij het Matuvu magazine dragen we kwaliteit hoog in het vaandel. We werken samen met verschillende inspirerende boss ladies die hun plaatsje in de fashionwereld veroverd hebben. Daarom willen we jouw verhaal ook in ons magazine plaatsen. Word nu VIP member bij de Matuvu Fashion Family en vertel zelf je verhaal om zo anderen te inspireren en te motiveren. Lijkt dit wat voor jou? Bekijk dan onze memberships eens op matuvufashionagency.be

Vanaf april 2018 vindt u het nieuwe magazine in onze webshop. Alle andere edities zijn online nog te lezen.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *