Misschien vind je het vaak moeilijk om je te omringen met de juiste mensen? Of neem je wel deel aan netwerk events, maar dan ontmoet je mensen uit een andere sector dat toch weer een ander verhaal is? Wil jij echt je netwerk uitbreiden met like-minded ondernemers & starters die allen actief zijn in de mode-industrie? Welkom als MFF-member! 

Een netwerk is een must als ondernemer! Het doel van Matuvu, zelf bedrijf actief in fashion (als groothandel & academy), is om mensen met elkaar in contact te brengen en waaruit er leuke samenwerkingen kunnen uit voortvloeien. Dit is ontstaan tijdens onze netwerkborrels na de Matuvu Expert Classes. We brengen mensen samen allen actief in de fashionbusiness (dit gaat van retailers, designers, influencers, stylisten, etc.) en zo zien we dat er heel wat leuke projecten ontstaan ;

  • merken ontmoeten retailers en gaan samenwerking aan
  • retailers & merken leggen contacten met influencers om hun merk zichtbaar & bekend te maken
  • stylisten nemen klanten mee naar fashionretailers of verwerken merken in hun stylings (TV, pers,..)
  • fashioneditors zorgen voor features in magazines

De Matuvu Fashion Family is het eerste grote netwerk exclusief voor ondernemers in fashion. We houden er van om onze leden te ondersteunen in hun business, hen te inspireren, met hen te brainstormen en hun netwerk te helpen groeien door de juiste contacten te leggen. Als lid kan je kiezen welk membership bij je past : BASICPROFVIP.

Hou onze social media in de gaten want binnenkort lanceren we het allereerste MFF netwerk-event! Word snel lid & laat je fashionbusiness groeien of ga van start. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *