Nu zit je waarschijnlijk nog volop met je neus in de boeken voor de examens die er aan komen. Vaak gaat het om allemaal theorie, zowel dingen die je leuk vindt alsook minder leuk, en lijkt het vaak ‘ver-van-je-bed-show’. Wat is er nu fijner dan te leren van experts ‘on the field’ & dit in een omgeving waar je later absoluut wil in werken; de fashion business.

Bij MATUVU hechten we veel belang aan de kennis van de nieuwe generaties waar we ook mee samenwerken in ons bedrijf. Fashion is een business waar vele meiden van dromen. Maar vaak weet je niet, hoe het er nu eigenlijk aan toe gaat. Daarom organiseren we zeer exclusief bij MATUVU de MATUVU SUMMER SCHOOL.

intensive summer course Belgium students

Dit is een intensieve opleiding voor studenten (focus bossladies) tussen 18-23 jaar die dromen van een carrière in de fashion business en die dus ook heel graag willen leren van experten in de fashion industrie. De opleiding gaat door van 6-10 augustus 2018 telkens van 19-22u @ MATUVU HQ te Antwerpen, zodat jullie overdag nog perfect je vakantiejob kunnen uitvoeren. Alle info vind je ook als je hieronder op de link klikt.

Is dit echt iets voor jou? Schrijf je dan snel in & klik hier

Ps. Alvast véél succes met jullie examens zodat je kan genieten van een mooie zomer met een fijne summer course gecombineerd! 😉

Dreams don’t work unless you do!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *