Het fantastische Lie O. Knitwear label van de Nijlense Valerie Obbels trekt naar New York! En daar mag ze best fier op zijn. Als een echte boss lady stampte ze een Belgisch handmade knitwear label uit de grond. Ondertussen kan je haar creaties spotten in de hipste boetieks, haar online webshop en binnenkort dus ook in New York. 

“Er zijn heel veel zaken die achter de schermen gebeuren en dan is dit een soort bekroning van je werk.”

Hoe voelt dat nu om met je label naar New York te trekken? Wat gaat er door je heen als je hoort dat je deze kans krijgt?
In een woord fantastisch ! Het is een spannende en ook een unieke ervaring voor mij.  Wat er door mij heen gaat met deze kans?  Om eerlijk te zijn super veel ! Er is vooral heel veel adrenaline aanwezig maar ook wel een beetje het gevoel van trots .  Het is toch een hele eer om deze kans te krijgen .
De opbouw van je bedrijf of label gaat niet van vandaag op morgen, het is iets waar je elke dag aan werkt. Er zijn heel veel zaken die achter de schermen gebeuren en dan is dit een soort een bekroning van je werk.
Hoe ben je in New York terecht gekomen? Hoe heb je deze kans gekregen?
Pause Fashion Pop Up heeft mij gevraagd om deel te nemen aan het event in New York .  Zij hadden mij gespot deze zomer en zijn mij op de voet blijven volgen via social media.  In september is er dan de vraag gekomen om deel te nemen aan dit event in november en december.  Ook mijn artikel in het Matuvu Magazine heeft er iets mee te maken .  Wanneer dit artikel online kwam hebben zij hier onmiddellijk op gereageerd.  Laat ons hopen dat dit het begin is van het internationaal avontuur van Lie O. Knit .

“De trajectbegeleiding heeft ervoor gezorg dat ik zelf als persoon gegroeid ben maar zeker en vast ook met Lie O. Knit.”

Was ‘the American dream’ ook een droom van jou voor Lie O. Knit?
The American dream was absoluut ook een Lie O. Knit dream.  Dit stond bovenaan mijn wishlist ! Zoals Frank Sinatra het zelf zingt “If you can make it there, you can make it everywhere” 🙂 . Ik ben er wel van geschrokken dat deze droom nu al kan uitkomen want ik had dit persoonlijk zelf niet zo snel verwacht.  Uiteraard heeft mijn Matuvu adviestraject hier heel veel invloed op gehad.  De trajectbegeleiding heeft ervoor gezorg dat ik zelf als persoon gegroeid ben maar zeker en vast ook met Lie O. Knit.   Zonder het traject had mijn droom nog niet voor nu geweest
Wat hoop je na New York nog te bereiken? Wat zijn jouw grote dromen nog voor het merk?
Na New York hoop ik dat Lie O. Knit verder internationaal kan blijven groeien.  Uiteraard hoop ik dat er in New York nieuwe contacten gelegd kunnen worden voor de verdere toekomst van Lie O. Knit.  Ik zal altijd gedreven blijven door mijn passie en door de passie kunnen de dromen groot zijn 🙂  Passion make the dreams big 🙂
Je maakt ook knitwear op vraag, heb jij je anders voorbereid op het Amerikaanse publiek dan op het Belgische publiek? Zijn er bepaalde items die je speciaal gemaakt hebt voor de pop-up store?
Inderdaad.  Er worden altijd custom made stuks gemaakt .  Uiteraard hebben we ons ook voorbereid op het Amerikaanse publiek.  Ik kan al vertellen dat er speciaal exclusieve stuks ontworpen zijn voor Amerika. Stuks die hier in België nog niet gezien zijn of verkocht worden .
We zijn benieuwd! Volg zeker Lie O. Knitwear en Matuvu fashion agency op social media om op de hoogte te blijven van dit avontuur in New York.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *