Paris Fashion Week zit er jammer genoeg al weer bijna op. Hoog tijd om de grootste trends eens op te lijsten.  MATUVU spotte voor jou de belangrijkste trends voor FW19 en vond ze ook terug in onze eigen showroom. Dus, zoek jij nog merken die de trends voor FW19 helemaal beet hebben? Neem dan eens een kijkje bij de MATUVU brands of maak een afspraak in onze showroom.

 

De oversized blauwe jurk

Oversized jurken zijn al een tijdje in de mode maar ook voor FW19 verschijnen ze in het modebeeld. Dit blauwe exemplaar werd gespot op de straten van Parijs tijdens PFW. Matuvu brands Blake Seven en Minueto hebben minstens even mooie exemplaren in de collectie.

Paris Fashion Week streetstyle – Blake Seven – Minueot

De oversized blazer

Ook een streetstyle look die elke fashionista afgelopen week wel eens aantrok in Parijs. De klassieke zwarte blazer krijgt een twist door hem gewoon enkele maatjes te groot te dragen.

Paris Fashion Week streetstyle – vest Maggie Sweet, T-shirt Doctor Fake

 

Army Chick

Bij Dior wordt het wat stoerder in FW19. Met kleuren als zwart en army green krijgt deze elegante jurk een iets hoger survival gehalte. Combineer het met combatboots en je hebt je stoere jurk voor volgende winter helemaal juist gecombineerd.

50 tinten bruin

Dat bruin dé kleur van het moment is is al duidelijk. Maar berg ze nog niet te snel op want ook volgende winter zien we een pallet aan bruin- en roesttinten terugkomen in de fashioncollecties.

 

Paris Fashion Week streetstyle – jas Minueto, blouse Given, broek Given, tas Any Di

Lady in red

Onder andere bij Balenciaga was rood één van de topkleuren. Wil je deze kleur on trend combineren? Ga dan voor een monochrome look en draag een volledig rode outfit. Clash dan weer met één accessoire of een leuke schoen.

Paris Fashion Week Balenciaga – blouse & broek Minueto

Move over Elsa

Net zoals de blazers mogen volgende winter ook de jassen oversized zijn. En liefst nog in een opmerkelijke kleur. Heb jij al eens gedacht aan een lichtblauwe fake fur?

Oversized blue fake fur at Paris Fashion Week – blue fake fur Minueto, jeans Jacky Luxury

 

De klassieker der klassiekers

En de echte klassiekers komen ook terug. Het damespak gecombineerd met een witte rolkraag lijkt super simpel maar staat altijd elegant. En je bent helemaal on trend want deze look werd ook volledig gespot bij Celine.

Paris Fashion Week Céline – Pak Maggie Sweet, truitje Maggie Sweet

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *