Vorige week deelden we maar al te graag met jullie enkele tips om te reflecteren over 2018. Na heel wat positieve reacties merkten we dat jullie er echt wat aan gehad hebben en hopen we dat dit jullie helpt om je goals voor 2019 nog beter voor te bereiden. Zelf kunnen we natuurlijk niet achterblijven en daarom deed team MATUVU zelf eens een bezinningsmomentje om onszelf voor te bereiden op 2019.

 

 

 

 • Een slechte gewoonte waar je mee wil stoppen

“ Een slechte gewoonte dat ik heb is dat ik gedurende de dag wel vaak naar mijn gsm grijp en dan zie ik weer vanalles op social media en ben ik zo al weer snel afgeleid van mijn taken waar ik mee bezig was. Zo ben ik gedurende de dag wel druk maar niet productief genoeg.”

 • Een nieuwe vaardigheid dat je wil leren

“Ik wil me heel graag meer toeleggen op het maken van video’s, opbouw in structuur van deze media, spreken, monteren…Om op die manier ook meer leuke & boeiende content voor onze fashionretailers en merken te maken.”

 • Een goede daad die je wil waarmaken in 2019

“Een MATUVU event uitwerken waar we een goed doel steunen dat met kleding te maken heeft of het ondersteunen van jonge vrouwelijke ondernemers in landen waar de capaciteiten van vrouwen nog te weinig worden herkend.”

 • Hier ga ik beter in zijn in 2019

Voor 2019 wil ik meer plannen zodat we alle zaken die we willen realiseren ook kunnen uitwerken met de nodige tijd en niet last-minute vanalles moeten bedenken en maar ‘snel snel’ uitwerken. De basis moet goed zijn zodat de uitwerking een mooi resultaat kent.

 • Een nieuwe plaats die je wil bezoeken/ontdekken

In 2019 zou ik heel graag naar Los Angeles gaan. Dit staat al lang op mijn wishlist. Niet alleen om deze stad en omgeving te ontdekken maar ook om het MATUVU netwerk uit te breiden. LA is echt wel een nieuwe hotspot voor de fashionbusiness.

 • Een risico dat ik in 2019 graag wil nemen.

Ik wil heel graag van MATUVU een internationaal modebedrijf maken dat ondernemers & starters in fashion helpt om hun doelen en dromen te realiseren. Om het bedrijf op dit niveau te laten groeien zal ik nog heel wat uitdagingen tegemoetkomen, en dus ook in 2019.

 

 • Een nieuwe vaardigheid dat je wil leren

“Ik wil heel graag mijn vaardigheden als make-up artist verder ontwikkelen, mijn Spaans terug oppikken en mij wat meer verdiepen in fotografie. Er is altijd zo veel om bij te leren.”

 • Een goede daad die je wil waarmaken in 2019

“Op persoonlijk vlak wil ik graag meer tijd doorbrengen met familie, vooral mijn grootouders zie ik vaak te weinig. Op professioneel vlak wil ik samen met Ils ook onze middelen van MATUVU inzetten om een verschil te maken in de wereld. En ik zou in 2019 ook graag mijn kleding is allemaal sorteren en aan een goed doel geven. ”

 • Hier ga ik beter in zijn in 2019

“Voor 2019 wil ik beter zijn in organiseren. Doordat ik mijn agenda vaak propvol plan loopt dit soms in het honderd.”

 • Een nieuwe plaats die je wil bezoeken/ontdekken

“Hoe meer plaatsen hoe liever. Ik heb echt enorme reiskriebels dus laat die nieuwe plaatsen maar komen. Voor 2019 zou ik graag eens een avontuurlijke reis maken.”

 • Een risico dat ik in 2019 graag wil nemen.

” In 2019 wil ik me graag verder ontwikkelen binnen MATUVU, wat dus al een uitdaging op zich zal worden. Maar één die ik met twee handen wil grijpen. Om echt eens totaal mijn grenzen te verleggen wil ik in 2019 graag eens uit een vliegtuig springen.”

 

 • Een nieuwe vaardigheid dat je wil leren

“Mijn marketing- en communicatieskills ontwikkelen. Mijn stage bij MATUVU zal hier ongetwijfeld aan bijdragen.”

 • Een goede daad die je wil waarmaken in 2019

“Mijn haren schenken aan Think Pink, om mensen met borstkanker te steunen

 • Hier ga ik beter in zijn in 2019

“Wat meer me-time nemen, want dit is heel belangrijk.”

 • Een nieuwe plaats die je wil bezoeken/ontdekken

“New York, for sure.”

 • Een risico dat ik in 2019 graag wil nemen.

“Een city-trip waarvan ik de bestemming vooraf niet weet. Mijn nieuwsgierige ik zal toch even geduld moeten uitoefenen.”

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *