Wanneer je je eigen zaak start, of als je zaakvoerder bent, steek je ontzettend veel tijd in de opstart en groei van je business en dit heeft vaak als gevolg dat je vrienden verliest, of minder contact mee hebt. Je bent wel omringt door familie en wat vrienden, maar ze weten niet echt wat je wil realiseren of wat je dromen zijn. Ze geloven misschien niet zo in je plannen of ze willen dat je ‘voorzichtig’ bent of dat je het ‘rustig’ aan moet doen…

Jij weet wat je wil en je weet dat je zoveel mensen kan helpen met je business, maar je mist mensen om je heen waar je je verhaal aan kwijt kunt en die je advies kunnen geven, die in jou geloven! Nog leuker is het dat de mensen waar je je mee omringt ook allen actief zijn in de fashionbusiness. Het is zo fijn ideeën met elkaar te wisselen, tips te delen om elkaar te helpen en uiteraard jouw passies & dromen te delen!

Dit alles kan bij het grootste netwerk in Benelux voor de ondernemer in fashion : THE MFF = #MatuvuFashionFamily. 

Waarom zou je je moeten aansluiten bij het MFF netwerk? 

  1. Je kan brainstormen met like-minded people in dezelfde sector en ziet zo nieuwe kansen in en krijg je tips die je meteen kan toepassen.
  2. Je krijgt de kans om een volledig nieuw netwerk uit te bouwen wat nieuwe opportuniteiten kan brengen voor je zaak.
  3. Je brengt een super leuke tijd door met gelijkgestemden. Hun passie voor mode is groot alsook hebben ze allen de gedrevenheid en ambitie om een succesvolle zaak uit te bouwen. Eén voor één positieve minds!
  4. Je gaat tijd maken om AAN je bedrijf te werken tijdens de events. Een andere omgeving leidt tot nieuwe ideeën.
  5. Je krijgt hulp & advies bij zaken die belangrijk zijn voor de groei van jezelf & je bedrijf.

We merken vandaag ook in onze Matuvu Fashion Family dat deze eerst ‘zakelijke’ contacten echt al overgaan tot businessbesties & vriendschappen! Find your Fashion Tribe @the MFF!

Wil je heel graag lid worden van het MFF netwerk? Klik hier & kies het membership dat bij je past. Welkom!

Matuvu network event x She’s Mercedes CAC Turnhout

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *