Als starter nam Jolien deel aan onze korte Matuvu adviestrajecten om haar fashion business zo succesvol mogelijk te lanceren. Begin 2018 was het dan zover, Hasselt werd een super leuk boetiekje rijker : Jolie d’Or. Zelf ontzettend gepassioneerd door mode deelt ze vanaf nu haar stijl en smaak met al haar klantjes die wekelijks eens komen ‘piepen’ wat voor nieuws Jolien weer in petto heeft voor hen. Een leuke business babbel met deze jonge Limburgse mode-onderneemster delen we graag met jullie :

Wie is Jolie d’Or?

Jolie d’Or is een multibrandstore gelegen in één van de gezelligste straatjes middenin het fashion district in de modestad Hasselt. We bieden een mix & match van verschillende stijlen en merken van erg betaalbaar tot duurdere items. Je kan bij ons terecht voor een mooie variatie aan looks van romantisch tot stoerder of net weer heel elegant, vrouwelijk & chic. Voor ieder wat wils.

Jolie d’Or – Hasselt

Hoe ga je om met vernieuwingen in de markt en waar focus je je op?

Ik word telkens enorm enthousiast als ik klantjes kan helpen dus ik vind het dan ook erg belangrijk dat ik zelf in de winkel sta zodat ik de noden van onze klanten het best kan aanvoelen. Door hen persoonlijk te helpen met het kiezen van een leuke outfit kan ik ook gemakkelijk inspelen op hun wensen. Zo probeer ik er voor te zorgen dat er elke week wel enkele nieuwigheden zijn en dat het aanbod wekelijks varieert. Zo blijft het leuk voor de klanten om elke week opnieuw eens binnen te springen, maar ook voor mezelf is deze variatie heel fijn. Het nieuwe probeer ik dan zoveel mogelijk te delen op social media om een zo breed mogelijk publiek (ook buiten Hasselt) te bereiken en te ‘triggeren’ om een bezoekje te brengen aan Jolie d’Or.

Wie zijn je klanten?

Op dit moment ben ik 6 maanden geopend dus ik leer nog elke dag nieuwe & leuke klanten kennen. De meeste klanten zijn tussen 25 – 55 jaar en af en toe ook wel een jongere fashionista die met mama meekomen of een hippe zestiger. Het zijn vooral stijlvolle vrouwen die op zoek zijn naar mooi, kwalitatieve en soms ook wel wat specialere stuks waarmee ze zich kunnen onderscheiden.

Happy client Jolie d’Or

Kan je ons al enkele FW18 trends verklappen?

Veel kleur! Het wordt zeker geen saaie, sombere herfst/winter. That’s for sure! Natuurlijk ook nog steeds zwart, grijs en donkerblauw, maar we zien ook felle kleuren zoals groen, koraal, rood, lila,… En als er één ding is dat niet mag ontbreken in je garderobe dit najaar is het de leopardprint.

Jolien – zaakvoerster Jolie d’Or

Wat is je grootste uitdaging in fashion Retail anno 2018?

De grootste uitdaging is heel zeker om je te onderscheiden en eruit te springen tussen het grote aanbod aan boetieks, ketens & online shops. De shopbeleving zelf zo leuk mogelijk maken zodat klanten niet enkel nog online shoppen maar ook met plezier naar de fysieke winkel komen. En tegelijkertijd op social media voor zoveel mogelijk visibiliteit zorgen.

Dankje Jolien voor deze fijne businesstalk! 200% passie voor de fashion!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *