Bij Matuvu stellen we jullie graag voor een uitdaging. We sporen jullie aan om het beste uit jezelf te halen en je goals te bereiken. De gemeenschappelijke factor bij ieder van ons haar goals blijkt echter je comfort zone te zijn. Meer bepaald de angst om deze achter ons te laten.

“Life begins at the end of your comfort zone”

Je comfort zone, iedereen heeft hier wel een haat/liefde verhouding mee. Je voelt je vertrouwt én je bent er zeker van dat je beslissingen die je hier neemt iets opleveren. Je beperkt het risico tot het minimum.  Slim niet?

Wel, deze beslissingen zullen je inderdaad exact opleveren wat je verwacht, als je je doelen niet te ambitieus legt. Voor echte boss ladies die hun carrière willen opbouwen is dit echter niet genoeg.

De visual hierboven legt uit wat we willen bedoelen. Vaak is, zeker op het begin van je carrière je comfort zone niet echt ambitieus. Zet je goal buiten je comfort zone en dan zal je pas vooruit kunnen. Deze goals zullen je uitdagen en pushen maar eens je deze bereikt hebt zal je je eigen comfort zone ook telkens kunnen vergroten. Door jezelf altijd net dat ietsje meer uit te dagen zal je zien dat je carrière nooit stagneert maar blijft verder groeien. Begrijp ons niet verkeerd, we zeggen niet dat je van de ene dag op de andere al wat je hebt te verkopen omdat je graag ‘iets in de fashion business’ wil bereiken. Een stap voor stap actieplan zal ervoor zorgen dat zelfs de goals het verste uit je comfort zone op een vrij berekende manier bereikt kunnen worden.

Dus wij dagen jullie uit! Zet je goals (ver genoeg uit je comfort zone om een uitdaging voor jezelf te zetten), maak een actieplan en doe het gewoon! Want met wachten bereik je natuurlijk nog minder dan met gewoon in je comfort zone te blijven zitten. Graag nog een beetje hulp om de grote stap te zetten? Word lid van onze fashion family om hulp te krijgen van boss ladies die de stap voor jou al gezet hebben en vraag raad aan de grootste namen uit onze fashion business.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *