De winter is nu volop begonnen (of de wintertemperaturen toch al). Tijd voor de leukste winter fashion. Wanneer de dagen donkerder en grauwer worden zien we jammer genoeg ook dat de outfits naar die tinten beginnen te gaan. Toch kan bijna iedereen een extra boost gebruiken tijdens die koude maanden. En dit kan je onmiddellijk toevoegen aan je outfit met de trendkleuren van dit moment. Win-win. 

Als eerste kies je best voor een gekleurde sjaal. Een felroze of knalgele jas is misschien niet voor iedereen de meest voor de hand liggende keuze, ga dan voor een fel gekleurde sjaal. Je draagt het accessoire vaak over je donkere jas en het staat direct in aanraking met je gezicht. Want een te donkere jas geeft je al snel een blekere complexie,  kies voor een kleur die jouw ogen en huidtint doet stralen en je ziet er direct een pak levendiger uit. De kleuren van deze winter? Fel roze en knal rood. Zelfs in combinatie met elkaar geven deze kleuren een electrische effect zonder er goedkoop uit te zien. Onder andere Blake Lively, Sarah Jessica Parker en fashionblogger Fleur de Force hebben deze trend al begrepen.

 

 

 

Verder is het leuk om voor echt warme, winterstoffen te kiezen zoals velours. Het Belgische merk Front Row heeft voor zijn wintercollectie gekozen voor allemaal velours binnentassen. Dit geeft een luxueuze, modebewuste touch aan jouw favoriete handtas.

 

En… beanie seizoen is ook weer volop begonnen! We admit, we kijken stiekem een heel jaar uit naar de schattige looks die je maakt met je favoriete wintermuts. Highly Preppy heeft bijvoorbeeld super leuke modellen in hun wintercollectie om een unieke look te bekomen. Net dat tikkeltje specialer.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *