London calling …

Londen, een stad met een woelige geschiedenis, en een woelige fashion geschiedenis. Londen ontwikkelde een rebelse en eigenwijze stijl die je er nog elke dag terugvindt in het straatbeeld. 

We kunnen er niet om heen, het weer in Londen is niet altijd ideaal om je nieuwe prada schoenen en je fancy handtas boven te halen. De fashion is hier aangepast aan de weersomstandigheden: namelijk heel veel regen. Geen enkele stad is zo bekend om zijn regenjassen, paraplu’s en trenchcoats. Maar dit dragen ze dan wel in stijl. Wil je de London Look? Ga dan voor praktisch meets fashion. Kies een hippe regenjas met een comfortabele sneaker of botjes die waterdicht zijn.

 

In Londen: Be a rebel

De punk is een stijl die aanwezig blijft in de Londense fashion. Het rebelse kantje in de looks van de londenaar zijn allemaal terug te wijzen naar deze periode. Nergens vind je zo veel schotse ruitjes, zwarte outfits of bakermen hats die dan ook nog eens goed gestyled zijn. Het is een unieke look die je ook maar in één stad ter wereld echt terugvindt.

the burberry check

De print die de Londense straten al generaties lang blijft overheersen is de Burberry Check. Net als de stad heeft het merk verschillende ups en downs gehad maar bleef het wel een constante. Combineer met een Burberry trenchcoat voor een fashionable Sherlock Holmes effect.

Style icons

Kate Moss en Alexa Chung zijn twee it-girls die de Londen Look helemaal begrijpen. Ze combineren probleemloos rock en roll met klasse en doen het ook nog eens heel gemakkelijk lijken. Kijk voor wat outfit inspiratie zeker naar hun looks.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *