De crème de la crème van de fashionwereld verzamelde zich gisteren in ‘the Royal Albert Hall’ in Londen voor de Fashion Awards 2018. Onder andere Virgil Abloh, designer bij off white die ook bij Louis Vuitton werkt viel in de prijzen, Kaia Gerber (jawel dochter van Cindy Crawford) won model van het jaar, Vivienne Westwood won de Swarovski award voor Positive Change door haar humanitair werk en inzet voor het milieu. Ontwerper van het jaar werd Pierpaollo Piccolini, designer van Valentino en Miuccia Prada ging naar huis met het beeldje voor outstanding achievement, door haar jaren inzet in de fashion. Business wise sprong Gucci er uit. Ze sleepte onder andere de prijs voor merk van het jaar maar ook CEO Marco Bizzarri kreeg de eer om door de council verkozen te worden als Business leader of the year. Met andere woorden, een avond waarop fashion royalty van overal ter wereld eens in de bloemetjes gezet werd. 

Maar wat ontbreekt er nooit op een awardshow, en al zeker geen award show in de fashion? De spectaculaire looks natuurlijk. En die willen we jullie natuurlijk niet achter houden. En de MATUVU best dressed awards gaan naar:

Naast fashion royalty ondertussen ook officieel royalty: Meghan Markle maakt een intrede in de prestigieuze award show. Zo verscheen ze totaal onverwacht op het podium om Clare Waight Keller, ontwerpster bij Givenchy maar waarschijnlijk nog bekender als ontwerpster van hét trouwkleed van de Britse royal, te feliciteren met haar award voor beste Britse ontwerpster voor damesmode. Met een korte maar pittige ‘I heard you were looking for me’ verscheen miss Markle totaal onverwacht op het podium. En hoe, wat een prachtige outfit! Plus natuurlijk enkele puntjes extra voor die schattige baby bump.

Naast Meghan Markle verscheen it-girl Olivia Palermo in een fantastische boss lady outfit op de rode loper. Haar ga je nooit betrappen op een fashion faux en ook gisteren verscheen ze met een look die ons deed dromen. Dit rode ontwerp van Victoria Beckham stond haar prachtig. De MATUVU award voor meest boss lady look gaat ongetwijfeld naar haar.

bron: Photo News – it-girl Olivia Palermo

Een Brits fashion event? Wie mag er niet ontbreken? Victoria Beckham natuurlijk. Zij trok voor de gelegenheid haar effortless shaby chic look weer eens uit de kast en bewijst hiermee dat ze haar plaats als fashion designer meer dan ooit verdient heeft. Move over Posh, Vic is here to run the world. Daarbovenop nam ze ook nog eens fashionable hubby David en zoon Brooklyn mee.

bron: Photo News – The Beckham family

Do not try this at home! De zeemeerminnen look kan gemakkelijk helemaal fout gaan. Wil jij liever niet op Arielle lijken? Haal dan zeker je inspiratie bij deze geslaagde look van Rosie Huntington Whiteley.

bron: Photo News

 

Als model of the year mocht Kaia Gerber toch niet onder doen voor haar fashionable collega’s. De 17-jarige verscheen in een speciale maar prachtige jurk.

bron: Photo News

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *