WELKE FASHIONISTA BEN JIJ?

We love fashion! Wat is jouw favoriete kledingstijl? Ontdek hier welke fashionista jij bent!

ROMANTIC LOVER

Romantic is your middle name! En dat is niet voor niks! Jij bent zowel innerlijk als uiterlijk een romantisch persoon! Zachte kleuren zoals de pastels zijn voor jou gemaakt. Met een opvallende handtas of clutch zie je er stralend uit!

Minueto SS18

 

De trench is nooit ver weg geweest! Het romantisch type heeft er minimuun 1 in haar kast hangen! De korte trench coats zijn super leuk en laten je er nog schattiger uitzien!

Pinterest

OPTIMALISTIC MINIMALISTIC

Simpel maar oh zo klassevol! Dat is wat jij wil! Met een aantal basisstuks in je kleerkast kan jij een tal van leuke combinaties matchen! Jij hebt het motto: “less is more”!

Pinterest

 

De witte T-shirt is terug van weggeweest! Vanaf nu is een witte T-shirt een echte must-have in je kleerkast! Een leuke basic of een vintage met print op, alles kan en alles matcht! Een leuk rokje kan ervoor zorgen dat je outfit van stoer naar elegant verandert. En een girlfriend jeans zorgt er dan weer voor dat je van chic naar casual getransformeerd wordt!

Pinterest

JUST A(N) (UNDER)STATEMENT LADY

It’s all about the details! Jij vindt het leuk om je outfit af te werken met een knalrode handtas of een andere opvallende kleur! Je pronkt graag én je hebt het recht ook omdat je er altijd pico bello uitziet!

Pinterest

Blaze it up! Jij bent een echte blazer fan en doet er dan ook alles aan om deze zoveel mogelijk te dragen op een fashionable manier! Bosslady look, you love it!

Pinterest

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *