Voor bossladies is hun handtas hun survival pakket. Al wat je maar eens nodig zou kunnen hebben om je drukke leven te overleven moet aanwezig zijn in dit accessoire. Daarnaast moet dit natuurlijk allemaal nog eens gebeuren in een prachtig en trendy exemplaar dat je volledige look helemaal afmaakt. Onze tip? Kies voor een iets groter exemplaar en filter in de spullen die je elke dag meezeult. Daarom is hier al een lijst met de hoogstnodige overlevingsmiddelen.

Je smartphone

Bij de meeste bossladies is dit stukje technologie ondertussen al vergroeit met hun arm, maar indien dit niet het geval is zie dan zeker dat je hem altijd bij je hebt in je handtas. De weg kwijt? Snel wat fotootjes nemen? Beeldmateriaal nodig voor je werk of gewoon altijd bereikbaar moeten zijn? Je smartphone zal je belangrijkste werkinstrument zijn. En daarnaast krijg je als member via e-mail elke maandag je businesstip in je mailbox, zorg er met je smartphone voor dat je hem nooit mist!

 

Je externe oplader

Pretty obvious waarschijnlijk. Je wil natuurlijk niet dat je trouwe technologische vriend het op een gegeven moment begeeft en je aan je lot over laat. Wees voorbereid en neem niet het risico om belangrijke zaken te missen. Je moest zo maar eens het perfecte selfie licht tegenkomen.

Iets om te eten en te drinken

Vaak ben je als bosslady ook een hele dag in de weer of op de baan. Zie dan dat je een survivialpakketje aan water, snacks en natuurlijk cafeïne bij je hebt.

Remember: The right coffee changes everything!

 

Je portefeuille

Naast de meest voor de hand liggende redenen heb je natuurlijk ook je business kaartjes. We zijn er natuurlijk zeker van dat je als bosslady al een onvergetelijke indruk achterlaat bij je gesprekspartner maar benadruk dit nog eens met een prachtig business kaartje om er zeker van te zijn dat ze je niet vergeten. Verder kan je ze ook uitwisselen en zo groeit ook jouw persoonlijk netwerk weer. It’s a win-win situation!

Je rechterhand

Bosslady word je niet zomaar. En daar willen wij bij helpen. Matuvu voorziet voor iedereen een mogelijkheid om coaching of hulp te ontvangen aangepast op jouw drukke leven (en allemaal handtas formaat). Door een membership of adviestraject is hulp voor jullie nooit ver weg. Welke optie past jouw het beste?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *