Ben jij een MATUVU fashion master?

Investeer jij in je business? Dat is de eerste vraag die jij jezelf moet stellen. Werk je nog dagelijks aan de groei van je bedrijf en wil je ook tijd en middelen blijven investeren om je zaak te laten groeien? Wij zoeken voor de MATUVU fashion masters ondernemers in de fashion die willen investeren, onderzoeken en dus ook groeien. Zo vaak krijgen we de vraag van eindconsumenten waar onze merken verdeeld worden. Alsook vinden eindconsumenten het ook terug belangrijker om een mooi merkaanbod te vinden in de kledingzaken. Daarom wil MATUVU de zaken die onze merken het best vertegenwoordigen in de bloemetjes zetten. Zo kunnen wij jou ook helpen door naar de eindconsument te communiceren waar ze het beste beeld van de MATUVU collecties krijgen. Win-win-win dus.

MATUVU Fashion Masters zijn winkels die investeren in hippe collecties en die daarom iets extra verdienen. Koop jij bij MATUVU 5 collecties (*) of meer meld je dan aan als MATUVU fashion master en ontvang:

(*contact MATUVU voor de voorwaarden)

  • per seizoen 1 uur gratis business coaching (onderwerp naar keuze) om zo goed voorbereid aan het seizoen te starten om onze collecties te vertegenwoordigen.
  • gratis matuvu magazine (3 edities per jaar)
  • 2 tickets voor het fashionbusiness seminar : ICONIC op maandag 1 april 2019
  • wekelijks een gratis businesstip in je mailbox
  • Maandelijks Matuvu wallpapers voor smartphone en laptop
  • blogpost over de winkel op de matuvu website met een exclusief interview
  • extra visibiliteit op social media kanalen matuvu (gespot bij,.. repost, …)
  • elk seizoen de beste collecties gebaseerd op marktonderzoek van Matuvu.  Waar heeft de markt nood aan etc. Onze collecties overlappen elkaar niet zodat de brands ook in één boetiek vertegenwoordigd kunnen worden zonder elkaars verkoop naar beneden te halen.

MELD JE NU AAN ALS MATUVU FASHION MASTER : KLIK HIER

fashionretail benelux

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *