Met de feestdagen in zicht mag het allemaal iets meer ‘sparkle’ zijn, toch? Tijdens de FW17 catwalks spotten we veel lurex en metallic materialen in de outfits. Denk maar aan de show van Chanel waar Karl Lagerfeld inzette op het ‘space silver’. Of de prachtige shiny boots met zilveren kristallen op de runway bij Yves Saint Laurent. Wishlist! 😉

Yves Saint Laurent boots

Glitter is dus een vaste waarde geworden in het modebeeld en is niet meer alleen nog voor feestjes. Op zich dus een goede investering ladies!

Maar heb je soms ook het idee dat als je een outfit kiest voor de feestdagen, het er al snel ‘te goedkoop’ uit ziet? Vb. simpele zwarte jurkjes met glittertje, zwarte panty’s en zwarte pumps. Vrij saaie look niet? Bij MATUVU kiezen we voor een opvallende SPARKLE. Kijk eens wat bij jou past? Metallic, pailletten, lakleer of de glans van stijlvolle parels?

Pinterest

Glitter en glans krijgen het meest aandacht als je het combineert met iets mats, vb. een glitter rok met een wollen trui of glitter met jeans. Dit contrast maakt van je feestlook een topper!

Endless Rose

Pinterest

Vind je een shiny kledingstuk too much? Kies voor glimmende accessoires; broches (trend!), oorbellen (LOTT), kristallen kettingen, schoenen met glitter accent of een paar lurex sokjes.

Pinterest

Dus ladies, ga niet voor de ‘goedkope’ look deze feestdagen en kijk naar de materialen van mooie kwaliteit. Don’t be afraid to sparkle, but don’t go over the top! Happy Holiday season x

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *