Een super fijne feestdag die eindelijk ook in onze regio gevierd wordt. Zet je schrap voor de engste horrorfilms, knotsgekke versiering en de stuipen op het lijf te krijgen. Maar … waar zijn wij nu zo enthousiast over? De geweldige outfits natuurlijk. Laat je wildste fashion fantasieën de vrije loop, deze dag kan het allemaal. Want geef nu toe, make-up en outfits zijn toch uiteindelijk de leukste dingen aan Halloween. Nog geen inspiratie? Geen probleem, hier zijn de MATUVU top choices voor Halloween 2018. Stiekem zouden we ze allemaal eens willen uitproberen.

Jouw favoriete fashion queen 

Altijd al eens in de schoenen van Anna Wintour, Iris Apfel of Karl Lagerfeld willen lopen? Grijp je kans, dit is het moment. De tip om deze outfit te laten slagen is om all out te gaan. Het enge aan deze look zal je gelijkenis met de persoon zijn. Let dus op de kleinste details om jouw outfit te laten slagen.

Deze kinderen weten in ieder geval hun inner fashionista boven te halen met hun geslaagde looks:

 

bron: becauseimaddicted.net

 

Jouw grote idool

Man of vrouw, maakt niet uit. Heb jij een favoriete zanger/zangeres of acteur. Waag je zeker eens aan zijn/haar looks. Het gemakkelijkste hierbij is te kiezen voor een persoon die zelf graag excentrieke outfits draagt zoals bijvoorbeeld David Bowie of Lady Gaga.

The queen of costumes: Lady Gaga, haal inspiratie uit haar oneindige knotsgekke looks

 

Fashionista Chiara Ferragni in een geweldige outfit van David Bowie

 

Film en series

Laat je vooral niet tegenhouden door de realiteit. Ook personages uit je favoriete film/serie kunnen inspiratie zijn voor jouw kostuum.

 

Inspiratie uit Sex and the city. Wie is jouw favoriet Carrie, Charlotte, Miranda of Samantha?

Chiara Ferrigni als Eleven uit de Netflix serie Stranger Things

Go back in time

Als laatste hebben we nog 1 voorbeeld: ga terug naar het verleden. Voel je een echte princes in Victoriaanse jurken en hoge kapsels. Koppel dit aan de gruwelijke verhalen van onder andere de onthoofding van Marie Antoinette en je hebt je enge kostuum.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *