Elke vrijdag nemen wij jullie mee in de wereld van een blogger. Vandaag is dat fashion- en lifestyleblogger Loore Van Opstal. Ze is 22 jaar, studente voedings- en dieetkunde in Antwerpen, model én influencer met haar 6.588 volgers op Instagram! Have you spotted her already? Leer haar hier kennen!

Hoe is het hele influencer hoofdstuk voor jou begonnen?

In 2017 werd ik verkozen tot het nieuwe BOBO gezichtje van de bekende winkel BOBO Tremelo. Hiervoor was ik ook al redelijk actief op instagram, maar mijn aantal volgers is wel enorm toegenomen vanwege BOBO. Mijn eerste samenwerking was dan ook met mijn kapper Atelier G.O. in Tielrode. Daarna volgde ook Bobelle in Hamme waar ik vandaag de dag nog steeds mijn nagels laat doen.

Verdien je al geld met het influencen?

Neen, ik vraag er ook geen geld voor. Dit omdat ik het al een hele eer vind dat ik spullen mag promoten op instagram die ik zelf heel leuk en mooi vind.

Heb je nog een andere job buiten het Influencen?

Ik ben momenteel nog student. Ik studeer Voedings- en dieetkunde aan AP in Antwerpen en dit is echt mijn passie. Influencen is leuk, maar mijn studies blijven wel mijn nummer 1. Later wil ik aan de slag gaan als diëtiste. Verder doe ik ook nog modellenwerk. Dit al van mijn 16 jaar. Ik naar de toekomst toe het modellenwerk graag willen blijven combineren met mijn job als diëtiste.

“Voor mij moet een outfit comfortabel zitten,
sorry Jani!”

Stel je favoriete outfit samen

Ik hou niet van outfits die aansluiten, lastig zitten of  stofjes die jeuken. Voor mij moet een outfit naast mooi, ook nog comfortabel zitten (Sorry Jani)!  Als ik mijn favoriete outfit zou moeten samenstellen dan kies ik momenteel voor:

  • High Rise mommy fit jeans (die zitten zo goed)
  • met hierop een toffe witte, losse blouse die je kan insteken
  • Leuke gouden accessoires (layered gouden kettingen, grote gouden oorringen, …)
  • Afgewerkt met een tijdloze handtas (Ik hou van de never full bag van Louis Vuitton, die is lekker groot en handig dus om veel in te steken. Ik ben zot van de handtasjes van Maje met die leuke fringels)
  • Wat schoenen betreft zou ik in de lente gaan voor een toffe sneaker (ik hou van Nike) of een leuke gekleurde loafer, om toch wat kleur in de outfit te krijgen.

Wat is jouw key to influencer succes?

Ik denk dat het vooral belangrijk is om een eigen stijl te ontwikkelen die in het oog springt van anderen. Maar het allerbelangrijkste vind ik toch dat je enkel dingen promoot waar je zelf echt achter staat en oprecht leuk vindt.

“Ik ben een bezige bij die graag onder de mensen komt en houdt van een volle agenda”

 

Is je leven veranderd sinds je influencer bent geworden?

Ik ben niet dagelijks bezig met het infuencen, maar ik moet wel zeggen dat mijn leven heel wat drukker is geworden. Niet alleen het influencen, maar de combi van alles wat ik doe (familie, mijn vriend, studeren, sporten, influencen, modellenwerk, …) maakt mijn leven zeer vol en spannend, maar dit vind ik net leuk. Ik ben een bezige bij die graag onder de mensen komt en houdt van een volle agenda.

“Ik voel me ook niet altijd super en kan ook wel eens de dramaqueen uithangen”

Wat is jouw challenge als influencer?

Behoud je echtheid. Social media maakt vele jonge meisjes en vrouwen heel onzeker en dat vind ik jammer. Ik wil vooral mijn volgers beauty tips mee geven, leuke outfits voor hen samenstellen en gezonde receptjes met hen delen. Maar ook eens laten zien dat het niet altijd rozengeur en maneschijn is (wat social media meestal toch wel doet). Ik heb ook wel eens een mindere dag. Ik voel me ook niet altijd super en kan ook wel eens de dramaqueen uithangen. Als ik niet gezond eet en regelmatig sport word ik uiteraard ook zwaarder en dat zijn zaken die ik mijn volgers wil meegeven. Het leven is niet perfect, maar of het nu slecht of goed gaat, we moeten er altijd het beste van proberen maken. Niet iedereen is perfect en heeft wel een complex over een bepaald lichaamsdeel of eender wat en dat maakt ons nu net ECHT.

Heb je al veel kansen gekregen? Neem je ze ook allemaal aan?

Ik ben op social media niet zó bekend dus het influencen is voor mij eerder sporadisch en kan afhangen van week tot week. Ik ben heel erg blij met alle kansen die ik tot hiertoe heb gekregen, het zou uiteraard fijn zijn moest ik er nog meer krijgen (maar hé mij hoor je nu echt niet klagen). Ik neem zeker niet alles aan, enkel de zaken waar ik zelf achter sta en dit is ook wel het belangrijkste van het hele influencer verhaal denk ik.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *