Friday meeting with influencer Yaëlle Goethals. Deze Brugse fashionlover heeft op amper twee jaar tijd een prachtig platform opgebouwd op social media. Ze mixt verschillende stijlen om zo elke dag met een andere, unieke look te verschijnen. Voor meer inspiratie neem je best eens een kijkje op haar instagram pagina. Of wil jij graag eens samenwerken met Yaëlle? Lees dan zeker verder en leer hoe je haar best contacteert. 
Hoe ben jij begonnen als blogger?
Ik vond het al altijd leuk om foto’s te nemen van mijn outfits en te delen met anderen. Ik plaatste deze foto’s dan ook af en toe op Instagram en zo kwam ik steeds meer in contact met bloggers. Een vriendin zei mij dan dat het ook iets voor mij zou zijn en dat ik het moest proberen! 2 jaar geleden ben ik dan begonnen met mijn blog. Nooit gedacht dat het echt een succes zou kunnen worden, maar heb zeker nog geen moment spijt gehad.
Wat maakt jouw stijl uniek?
Ik heb niet precies één bepaalde stijl en dit maakt het denk ik juist uniek. Ik combineer graag verschillende stijlen. Soms kleed ik me heel erg meisje meisje en andere dagen ga ik voor een stoere look of ergens tussenin. Een outfit samen stellen is voor mij een beetje experimenteren. Soms succesvolle outfits en af en toe eens minder succesvolle outfits. Bepaalde items probeer ik steeds op een andere manier te combineren en zo is een outfit bij mij nooit hetzelfde. Ik probeer ook altijd mijn eigen ding te doen en mij niets aan te trekken van wat anderen denken.
Hoe kunnen merken jou best contacteren voor een samenwerking?
De beste manier om een samenwerking aan te gaan is via mijn e-mail adres: yaelle.goethals@gmail.com

“Ik word liefst persoonlijk gecontacteerd en niet met standaard mails. De mensen achter de schermen kennen je ook bij naam en dit is voor mij belangrijk.”

Welke samenwerkingen met een merk is jou het meest bijgebleven?
Tot nu toe is dit met Marie Jo Lingerie. Ik kreeg het voorbije jaar al een aantal lingerie setjes en bikini’s van hen opgestuurd en ik ben enorm tevreden van hun lingerie en de manier waarop zij omgaan met hun bloggers en influencers. Je wordt als blogger/ influencer echt persoonlijk gecontacteerd steeds opnieuw en niet met standaard mails. De mensen achter de schermen van Marie Jo kennen je ook bij naam en dit is voor mij belangrijk. De evenementen die zij organiseren voor bloggers zijn ook altijd super! Ik ging in maart samen met Marie Jo naar een evenement in Amsterdam waar de nieuwe bikini collectie werd gelanceerd. We mochten overnachten in een hotel met ontbijt en het evenement zelf vond plaats in een spa net buiten Amsterdam. Alles was zo goed georganiseerd tot in de kleinste details!
 Heb je nog enkele tips voor onze lezers die graag aan de slag willen als blogger? 
Ik denk dat het vooral belangrijk is dat je jezelf blijft en niet een copy bent van iemand. Ook moet je heel veel geduld hebben want in het begin krijg je nog niet veel samenwerkingen of aandacht van merken, maar na een tijdje zal je geduld wel beloond worden. Toch is het iets dat je niet moet doen wanneer je enkel geïnteresseerd bent in de voordelen van het bloggen. Het moet echt een passie zijn anders zul je het ook nooit volhouden.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *