Waar haal je nu best je fashion fuel? Soms heb je nood aan het opladen van je batterijen voor weer 100% aan je business kan werken. Ook bij Matuvu proberen we constant onze energie hoog te houden. Dit is natuurlijk niet altijd even gemakkelijk maar we slagen hier meestal wel in door volgende tips.

Inspiration

Een inspirerende werkomgeving is de basis van een creatieve en gemotiveerde werkplek. En, we hebben allemaal het geluk om in één van de meest creatieve businesses te werken: de fashion. Collecties komen en gaan, kleuren wisselen elkaar af en saai is het dus nooit. Als je opkijkt van je bureau moet je zin hebben om te werken.

In dit kantoor van The Blonde Salad willen wij wel werken. Door voldoende inspirerende accenten ben je gemotiveerder om te werken.

Workout

Een workout is de ideale manier om je hoofd leeg te maken én nieuwe ideeën te krijgen op hetzelfde moment. Win-win dus. En hoewel je hier even tijd voor moet uitrekenen werkt het vaak beter dan uren op dezelfde plaats aan je bureau te zitten. Het boost je productiviteit waardoor je een efficiëntere werk-vrije tijdsverdeling krijgt. En de super hippe sportoutfits zijn natuurlijk ook een pluspunt.

Blogster Naoimi Smart in Sweaty Betty sport outfit.

 

Fashionfuel

Gezonde voeding is de basis van alles. Hoewel we het soms toch moeilijk hebben om overal een gezond momentje tussen te plaatsen. Doordat de dagen soms zo vliegen grijpen ook wij al gemakkelijk naar een snelle hap tussendoor. Voor ons ICONIC event hadden we daarom een samenwerking voorzien met Gingerwald. Het bedrijf zorgde tijdens de pauze voor een gezond tussendoortje waardoor we ook daarna weer geconcentreerd konden verder werken aan onze business. En het beste? Jij kan Gingerwald tot op jouw werkplek krijgen.

Maar wie is Gingerwald nu eigenlijk?

Het bedrijf uit Antwerpen startte 3,5 jaar geleden met een missie: gezondheid gemakkelijk en leuk maken. (degene die op het event aanwezig waren herkennen hier een duidelijk “why” met een knipoog naar  Simon Sinek). Gezondheid moest dus laagdrempeliger, want geef toe, wanneer is de laatste keer dat jij dacht: ‘Nu heb ik zin in gember en rode kool.”? Bij ons is het eerlijk gezegd al even geleden. Daardoor persen ze koude shotjes om zo in 100ml al een bom aan vitamientjes binnen te krijgen. Ideaal voor drukbezette ondernemers.

Ze leveren juices en heuse juice corners voor bedrijven waardoor werknemers en werkgevers gemakkelijker naar iets gezond grijpen en onderling shots kunnen uitdelen. Daarbovenop spelen ze ook echt in op technologie (het lijkt wel of het bedrijf zelf mee gevolgd heeft tijdens onze event courses). Met hun eigen app kan je je collega laten weten dat je hem/haar een portie vitamientjes schenkt. Super leuk, toch? Hierdoor werk je aan je community building op de werkvloer en boost je die (fashion) fuel.

Dus wil jij graag je werknemers of collega’s een boost geven? Contacteer www.gingerwald.be en vraag wat er mogelijk is voor jouw bedrijf. Ook kan je net als ons wat gezonde sapjes voorzien voor op je corporate event of modeshow.