Een nieuw seizoen staat weer gelijk aan wel wat nieuwe trends natuurlijk. Voor herfst 2018 mag het allemaal wat stoerder zijn. Stoffen als leer, prints als luipaard print en slangenprint, statement t-shirts en studs zorgen voor een stoere boss lady look. En dat leren jasje? Dat blijft één van de gemakkelijkste basisstuks voor herfst en winter. Is dit jouw stijl? Of is fall 2018 to rock and roll for you? Let us know!

 

Uitkomen voor je mening gaat anno 2018 vooral via de kleding. Op alle runways zagen we dat fashion een volledig nieuwe betekenis heeft gekregen. Laat zien wie je bent en waar je achter staat, en deze herfst is dat de stoere rock & roll chick.  Tip: geef je outfit extra pit en zet je statement op je t-shirt of sweater.

 

Bron: Iconeta & Pinterest

 

A girl can never have to many shoes. Tijd dus om te investeren in een nieuw paar (of twee 🙂 ) voor deze herfst.  Het mag allemaal net iets minder vrouwelijker en wat robuuster. Kies voor een stevige bottine en combineer hem met een jeans of zelfs onder een kleedje. Er zijn deze herfst geen regels over combinaties, zolang het maar een stoere look geeft. En … ze zijn natuurlijk super comfortabel. Een hele dag in een winkel staan? Van de ene meeting naar de andere hollen of de meest oncomfortabele poses aannemen voor dat perfecte instagramshot worden onmiddellijk wat aangenamer.

Bron: Pinterest

Geen enkele outfit is natuurlijk af zonder de juiste accessoires. Statements als hoorn, kruisjes en munten maken je look af. Ga op zoek naar unieke stuks die jouw persoonlijke stijl laten spreken. Onderstaand, Belgisch merk Mya Bay is een mooi voorbeeld van een statement collectie van Belgische makelij. Uniek en fashionable.

 

Bron: Mya Bay

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *