Een nieuw jaar betekent nieuwe (fashion) voornemens. Met het MATUVU team blikken we kort terug naar fashion in 2018 en kijken we vooral vooruit. Welke trend willen wij proberen in 2019? Benieuwd? Keep on reading!

Ils 

Wat was je favoriete kledingstuk van 2018? 
Een logo t-shirt van Doctor Fake; super om te combineren in je businesslook; een toffe blazer met een statement shirt eronder. Op & top fashionable!
Wat is je goede fashionable goed voornemen voor 2019?
Ik ga in 2019 meer hakjes dragen, dit hoeft niet altijd hoog te zijn, maar ik loop net iets teveel op sneakers en wil er een iets meer vrouwelijke toets aan geven in 2019.
Welke trend wil jij in 2019 proberen?
In 2019 zou ik graag outfits in 1 kleur proberen. Een powersuit in 1 pastelkleurtje vind ik top, gedurfd maar wel mooi.
Tinne 
Wat was je favoriete kledingstuk van 2018?
De statement blazer, zo heb ik een prachtig velvet exemplaar, één met bloemetjes en een fel groene met sterrenknoopjes. Het maakt elke outfit instant fashionable.
Wat is je fashionable goed voornemen voor 2019?
Meer combineren in de kleding stuks die ik heb. Doordat ik vaak ’s ochtends nog al snel vertrek grijp ik naar de vaste outfit combo’s in mijn kast. Terwijl er vaak super toffe, minder voor de hand liggende combinaties zijn. Dus 2019 wordt voor mij leren combineren.
Welke trend wil jij in 2019 proberen?
In 2019 wil ik me wat meer wagen aan de baggy trend. Wijde broeken en oversized rokken vind ik prachtig maar ik draag ze nog te weinig. Wel altijd met een vrouwelijke toets aangezien ik vrij klein ben en niet wil overkomen als Dopey van de zeven dwergen.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *