Onder een stralende zon vorige week vrijdag 25 mei verzamelden een 45-tal succesvolle vrouwen zowel uit de fashion business alsook andere sectoren bij CAC Mercedes te Turnhout. De ladies wisten niet wat hen te wachten stond en werden ingedeeld in 3 groepen…voor… een super fijne Summer Drive Experience, waar we zijn gaan toeren met prachtige wagens (én cabrio’s) in regio Turnhout.

CAC Mercedes

De haren in de wind, een lekker muziekje op en genieten van het rijcomfort dat deze wagens echt wel hebben. Pure luxe! Na onze tour kwamen we terug bij de prachtige showroom van CAC en konden we genieten van een frisse zomers lunch verzorgd door Just Cooking.

Networking She’s Mercedes & Matuvu

Bossladies network lunch

She’s Mercedes is aan platform van Mercedes die vrouwelijke ondernemers samenbrengt en waar ze contacten kunnen leggen, ideeën kunnen uitwisselen, ervaringen delen alsook te leren van elkaar. Dit concept is ook waar MATUVU haar waarden volledig kan in terugvinden, namelijk het empoweren, motiveren en inspireren van vrouwelijke ondernemers met focus op de fashion business. Het was dus enorm fijn om deze 2 krachten te bundelen en een mooi event als dit te realiseren.

We willen alle aanwezige bossladies enorm bedanken voor de geweldige ‘good vibes’ en het fijne netwerken. We hopen dat jullie mooie samenwerkingen kunnen realiseren in toekomst en weet dat je alleen wel sneller kan gaan in je business, maar samen geraak je verder! Empowered women empower women.

Special thanks to :

CAC Mercedes

Just Cooking

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *