Social media is een deel geworden van ons leven. Een leven zonder is bijna niet meer in te denken, niet alleen privé maar absoluut ook voor je business. In de fashion industry zijn de social media platformen onmisbaar (visueel) en worden ze gebruikt om te connecteren met klanten (sales, brand awareness, community), te netwerken, en te inspireren.

Social media heeft een enorme invloed op de fashion business, dus het gebruik ervan moet je zeker niet onderschatten. Maar hoe zet je nu die social media strategie goed in voor je eigen label of (offline/online) shop ? Waar focus je op? Wat zijn je doelen die je wil bereiken? 101 vragen die bij je opduiken maar waar je niet echt een duidelijke weg ziet.

Fashion is een unieke business en om je op weg te helpen of om je next level te bereiken biedt MATUVU je adviestrajecten op maat waar je begeleid wordt met de nodige expertise in deze business. Social media is een veelgevraagd traject omdat het ook al de volgende dag direct resultaat oplevert! Take action to see reward! #fashionismyprofession

Fashion business adviestrajecten – coaching

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *