Het enige kledingstuk waar we tijdens temperaturen op kunnen vertrouwen is de maxi dress. Luchtig genoeg tijdens de occassionele hittegolf en warm genoeg te combineren tegen de tempartuurval die enkele uren later volgt. Combineer hem met een hak voor een opgekleed resultaat of met een gemakkelijke sneaker om te gaan werken of te gaan shoppen. Wel is het essentieel om een goede maxi dress te vinden natuurlijk. Hier zijn vijf van onze favoriete maxi dresses en waar je ze kan vinden. Enjoy!

 

Dit exemplaar van Given is jouw rechterhand. Een fashionbasis die al je klanten in huis moeten hebben.

Viva Cuba, de naam van deze Maggie Sweet collectie verraadt het al. Dit is een speelse, zomerse lijn. Deze maxi dress mag absoluut niet ontbreken in jouw koffer op zomervakantie of op van die broeierige hete dagen in de stad.

Ook voor een geslaagde festival look kan je op Given rekenen. De dollar dress gecombineerd met Dr Martens en je hebt deze fantastische look.

De ideale outfit voor een vriendinnen dag in de stad of een zomerse bbq. Deze prachtige maxi dress van Jacky Luxury heeft een unieke print en design waardoor je sowieso opvalt.

En als laatste de Paris dress van Blake Seven. Gedragen als broek of zelfs als kimono geeft deze je een fashionable look. Hoe zou jij hem dragen?

En het beste? Al deze jurken zijn nu verkrijgbaar in de winkel. Zoek online naar de mooiste verdelers van deze jurken en shop ze nog vlak voor de zomer echt begint. Welke is jouw favoriet?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *