2 jaar geleden hadden we bij MATUVU het idee om onze klanten op de hoogte te brengen van het reilen en zeilen in ons bedrijf via een leuke interne brochure waar we onze collecties toonden, de business backstage, businesstrips etc. Door het actief tonen van deze ‘brochure’ via onze social media kanalen, kwam er al snel de vraag; ‘waar kunnen we dit magazine verkrijgen/kopen?’. Wow! Wat schrokken we van deze reactie. Zou er interesse zijn van buitenaf hoe wij onze business runnen, welke collecties we verdelen, het leven backstage bij MATUVU?

Met deze positieve aanvragen om het magazine te bestellen, vonden we het bij MATUVU wel super boeiend om niet meer enkel en alleen over MATUVU te vertellen, maar onze blik te verruimen naar de fashionbusiness in Benelux. We startten met het interviewen van designers van (Belgische & Nederlandse) collecties, vrouwen actief in de fashion business (als ondernemer, stylist, manager,..), tips & tricks te delen hoe je fashion business te starten, waarop je moet letten bij het ‘branden’ van je zaak, etc.

Vandaag is het MATUVU magazine uitgegroeid tot een business magazine voor ondernemers (en starters) in fashion waar je ontzettend veel inspiratie en kennis kan uithalen, uiteraard met de nodige dosis fashion & trends van het seizoen.

We mogen ons dan ook met trots het éérste Belgische fashion business magazine noemen, MADE IN ANTWERP!

In april 2018 komt nummer 8 uit ; SOCIAL SUMMER. Get the Metropolitan issue nr 7 in our MATUVU shop http://www.matuvushop.com

MATUVU magazine – NEW issue November 2017

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *