Er is niets zo voorbereid als een vrouw die op vakantie vertrekt. Op fashion gebied dan toch. We kennen het allemaal wel, we gaan 4 dagen op reis en hebben dus eigenlijk maar 4 outfits en ok, één reserve outfit nodig. En toch… pakken we er meestal 23 in voor de zekerheid. Hoe kan je je een hoop gezeul en rugklachten besparen? Door slim in te pakken. Dit zijn jouw summer essentials voor het aankomende holiday season. Vamos!

Een sjaaltje is hét accessoire voor deze zomer. Draag hem rond je nek, aan je tas of zelfs als broeksriem en voeg instant kleur toe aan al je looks. Zo veelzijdig en dus handig te dragen bij al jouw holiday looks.

Een accessoire voor een accessoire? De suncover is niet zomaar een extra accessoire. Laat die grote brillendoos thuis en bewaar je favo zonnebril aan je tas of broeksriem. Weer enkele vierkante centimeters uitgespaard. Tip: heb je problemen met alles in je koffer te krijgen? Hang hem aan je broek of handtas om weer wat plaats te besparen. Alle beetjes helpen, right?

Niets schreeuwt zomer als een rieten handtas. Eerst zagen we ze te voorschijn komen als hippe strandtas maar ondertussen geeft de rieten tas ook al je stadsoutfitjes een Ibiza touch.

Ook in de zomer koelt het soms onverwacht af. Deze vesten van Lie O. Knit uit fijne wol zijn net dat beetje warmte extra dat je nodig hebt. Ook ideaal te dragen op het vliegtuig.

 

Een absolute must op vakantie is de witte T-shirt van Doctor Fake. Draag hem casual op een shortje, op een geklede broek of onder een blazer om te gaan eten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Het gemakkelijkste kledingstuk is een wrapdress. Ideale outfit om ’s avonds nog een stapje in de wereld te zetten of even lekker te gaan lunchen. Bovendien kan je de wrap dress van Jantje Korten ook dragen als Kimono over je zomer outfit of bikini. Ga dus voor multi purpose kledingstukken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *