type sale buyer solden

De winterkoopjes zijn van start gegaan! Heb jij al je musthaves gescoord? Koop je dat ene dure designeritem in de solden? Of shop je all-the-way om het even welke items met een rode bol? 😉 Of ben je modebewust en zoek je naar items die je kan dragen in het voorjaar?

Er zijn 3 type soldenkopers. Welke ben jij?

1. DISCOUNT DIGGER

Je gaat op koopjesjacht en je kijkt enkel en alleen naar de items met de meeste korting. Rode bollen = you love it! Als je na een dagje shoppen je zakken vol mega-koopjes hebt, voel je je geweldig! Jouw motto : “Because I bought it on sale, I actually made money.”

fashion sale buyer

Pinterest

2. NEW COLLECTION LOVER

Jij plant je dag om je koopjes te gaan doen en bij het binnenstappen van de eerste winkel zie je een bordje ‘New collection’. Dit is jouw hoekje! Alles ligt mooi geplooid, gepresenteerd per kleur, frisse kleuren en het is liefde op het eerste gezicht! Je komt na een geslaagde dag ‘soldenkoopjes’ thuis met… nieuwe collectie items. Jouw motto : “New Year, New collection”.

fashion buyer lover

Pinterest

3. TREND BUYER

Jij doet aan ‘slimme’ koopjes. Je gaat eerst op zoek wat de trends zijn voor het voorjaar 2018, je spot de trendkleuren en musthaves voor het nieuwe seizoen. Je noteert deze of je maakt hier screenshots van en dan ga je op soldenjacht en koop je net die items, kleuren die helemaal hot zijn in het nieuwe seizoen. Jouw motto : “Always on trend”.

trend buyer sales

Pinterest

MATUVU WISHES YOU A GREAT SALES SHOPPING TIME!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *